Pécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobásPécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobásPécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobásPécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobásPécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobásPécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobásPécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobásPécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobásPécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobás
Pécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobás
110 000 000 Ft
407,4 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Pécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobás
Pécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobás
110 M Ft
407,4 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 20 358 1812
ReferensMolnár Máté
Telefonálok

Eladó családi ház
Pécsi családi ház eladó, 270 négyzetméteres, 6 szobás

270 m2alapterület
6szoba
Felújított állapotú
1500 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pécsen, a Mecsekoldal belvárosi részén belső három szintes, felújított, sok lehetőséget rejtő és rendkívül kedvező rezsiköltséggel bíró 270 nm alapterületű tégla családi ház eladó!
A ház földszintjén télikert, előszoba, leválasztható dolgozószoba, konyha, kamra és egy fürdőszoba található. Az előszobából különleges helyiség nyílik továbbá, egy 12 m hosszú pince, amely borospinceként hasznosítható, ezzel akár teret adva baráti összejöveteleknek a házon belül. A középső szinten egy nappaliba érkezünk, innen kettő tágas hálószoba nyílik. Az egyik háló saját fürdőszobával rendelkezik. A ház legfelső szintjén három tetőtéri szoba került kialakításra, és itt is helyet kapott egy kádas fürdőszoba. Az ingatlan alsó és középső szintje egy-egy 30 nm-es terasszal / erkéllyel rendelkezik. Nagy előny, hogy a telek kettő utcáról is megközelíthető, és a szintemelkedésnek köszönhetően a ház egyik bejárata a déli, másik bejárata az északi utca irányából nyílik. Az ingatlan adottságai ezzel teret adnak akár egy rendelő / üzlet / iroda kialakítására, amely teljesen külön válna a lakóegységtől, és parkolási lehetőséget is nyújtana kényelmesen. A telken egy kb 80 nm-es garázs, egy fedett kocsibeálló és egy kisebb garázs, valamint udvari parkolóhelyek kaptak helyet. Ezen kívül a közel 1500 nm-es telken enyhe lejtése ellenére nagyobb sík terület is húzódik. Itt található továbbá egy fúrt kút, amely nagy előny akár a telekrendezés költséghatékony szempontjából. Az épület nyílászárói 8 éve kerültek teljes cserére, a ház külső 20 cm-es hőszigetelése és festése szintén ekkor lett megvalósítva. A tető víz-, és hőszigetelést, teljes cserét kapott 3 évvel ezelőtt, ugyanekkor a középső szint belső újításait is elvégezték. Fűtésért és a villanyért hőszivattyús gázkazán, egy hibrid rendszer felel, aminek köszönhetően a gáz és fűtésátalány 8-8 000 Ft / hó összesen! Ettől függetlenül villanykazán és a középső szinten egy cserépkályha is működőképes. A középső szinten hűtő-fűtő légkondi van mindkét hálószobában. Érdeklődjön bátran, ha további kérdése merül fel, vagy meg szeretné tekinteni ezt a páratlan családi házat!

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021