Páty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladóPáty 5 szobás családi ház eladó
Páty 5 szobás családi ház eladó
74 900 000 Ft
416,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Páty 5 szobás családi ház eladó
Páty 5 szobás családi ház eladó
74,9 M Ft
416,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 1 700 8398
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensLáng Anikó Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Páty 5 szobás családi ház eladó

180 m2alapterület
5szoba
700 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Pátyon a Zsámbéki kanyarban, lakóparkos hangulatú városrészben egy két nappalis, 3 hálós mai igényeknek megfelelő családi ház garázzsal, fedett terasszal, parkosított kerttel.

A 2004-ben épült családi ház szigetelt téglafalazattal, cserép fedéses tetővel, utca fronton térkövezett beállóval, oldalt és hátul parkosított intim kerttel várja új lakóit.

Elosztása praktikus, vannak közös életterek, a hálószobák pedig az emeletre kerültek.

A földszinten a bejáratnál ki lett alakítva egy előszoba, ahol kényelmesen le- vagy felvehetjük cipőnket, évszaktól függően a kabátot, ide nyílik a garázs személybejárata is.
A folyosóról már ízelítőt kapunk a nagy nappali látványából, a terasz kijáratról - így érdeklődve tovább megyünk. Közben felfedezzük a konyhát, mely egy étkező pulttal kapcsolódik a nappali légteréhez.
Kevésbé szembe tűnő, de van vendég WC, spájz, szauna, és mosókonyha is ezen a szinten.

Az emeletre kényelmes lépcső vezet egy nagy nappaliba, mely a felső szint központi helyisége. Innen nyílnak a hálószobák, és a fürdőszoba.

Ingatlan adatok:

- telek: 700 m2
- brutto alapterület: 150 m2
- lakótér földszint: netto 100 m2, emelet hasznos: 70 m2
- garázs: 26 m2
- fedett terasz: 30 m2
- fűtés, meleg víz: gáz cirkó
- ablakokon árnyékoló roló és szunyogháló
- riasztó távfelügyeletre bekötve
- elektromos kapu és garázskapu
- házban kiépített internet és TV hálózat
- automata locsolórendszer

Környék, közlekedés:

800 méteren belül buszra szállhatunk Páty Újtelep megálló és buszfordulónál, vagy a Rákóczi úton a Töki út megállónál, Budapest Széna téri végállomással.
Kisbolt a szomszéd utcában, 2 utcára magán bölcsőde, a Fő térnél a központban pedig iskola, óvoda .
A lakosság egy része ingázó, sok a Budapestre bejáró dolgozó. Fiatalok, családosok, idősek vegyesen lakják ezt a városrészt. Van összetartó közösség, sok a kisgyerekes család.
Van a közelben játszótér is, az utca aszfaltozott, a környék rendezett, jó hangulatú.

Ajánlom a nyugodt, kertvárosi, kényelmes környezetet kedvelőknek, akik a pihenés óráit nem a nagyváros nyüzsgésében, hanem jó levegőn, saját jól megépített, kertes házában szeretné eltölteni, nyugodt környezetben felnevelni a cseperedő gyerekeket.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020