Eladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobásEladó családi ház Ócsa, 4 szobás
Eladó családi ház Ócsa, 4 szobás
61 000 000 Ft
554,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Ócsa, 4 szobás
Eladó családi ház Ócsa, 4 szobás
61 M Ft
554,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 324 8000
ReferensMajor Katalin Tünde
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Ócsa, 4 szobás

110 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
979 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pest megyében Budapesttől 30 kilométerre, Ócsán eladó egy 1988-ban, téglából épült nettó 108 m2-es, 4 szobás családiház. A telek és a ház is két külön bejárattal rendelkezik, így lehetőséget ad két generáció együttélésére. A tetőtér beépítésével tovább növelhető a lakótér. Az ingatlan összközműves, fűtése gázcirkóval megoldott. A ház alatt található 81 m2-es pince alkalmas lehet vállalkozás céljára is. A rendezett kert kiváló lehetőséget ad a pihenésre, kikapcsolódásra, de a kert mérete lehetővé teszi a gazdálkodást is. A telken egy melléképület és egy fedett tároló is található. A parkolásra két garázs is rendelkezésre áll. Ócsa városában minden megtalálható amire szükség van, óvoda, iskola, gimnázium, bevásárlási és sportolási lehetőségek. A vasútállomás és a buszmegálló pár perces sétával elérhető. Ajánlom mindenkinek, aki Budapesthez közel, mégis nyugodt környezetben szeretne élni.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referenciaszám: M206663

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021