Eladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobásEladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobás
Eladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobás
45 000 000 Ft
681,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobás
Eladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobás
45 M Ft
681,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 258 1247
ReferensSimon Zsolt
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Nemesvámos, 2 szobás

66 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
452 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

*** KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN! ***
Nemesvámos központjához közel, CSENDES mellékutcában, 66 nm-es, 2 szobás, SZÉP ÁLLAPOTÚ, FELÚJÍTOTT családi ház, 452 nm telekkel - ELADÓ!

Az eredetileg 1950-es években, terméskő és tégla falazatból épült, földszintes tagolású ház 2007-ben kapott megújult külsőt, mikor a külső homlokzat szigetelése, a külső burkolat, valamint a tetőszerkezet cseréje is megtörtént. Az idei évben megtörtént a ház villanyhálózatának bővítése, valamint cseréje is egyben.
A szépen felújított családi ház helyiségei között van a két világos lakószoba, a konyha, valamint az étkező, illetve a fürdő+WC és az előszoba. A hálószoba szőnyegpadló-, a jelenleg nappaliként funkcionáló, nagyobbik szoba laminált padló-, a konyha az étkezővel ÚJ, MODERN vinyl padló-, míg a fürdő-WC és a kamra járólap burkolatot kapott az elmúlt évben.
A családi ház ablakai újszerű, hőszigetelt fa nyílászárók, redőnnyel szerelve, a lakószobák nyugalmáért pedig szúnyogháló felel.
A ház melegét korábban egy vegyes tüzelésű kazán biztosította, melynek leszerelését követően a lapradiátorok megmaradtak, azonban jelenleg hűtő-fűtő klíma felel a megfelelő hőmérsékletért.

A ház részét képezi a külön bejáratú, közel 20 nm-es egykori kazánház, amely a pinceszinten helyezkedik el, s kis ráfordítással akár egy vállalkozásnak is teret adhat. A parkolás a telken található, tágas mobilgarázsban megoldott.
A sík telken egy nagy dió, valamint egy cseresznye fa ad árnyékot, ugyanakkor egy bő hozamú kút is megtalálható rajta.

Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan a közelben elérhető óvoda, iskola, bolt, gyógyszertár, valamint buszmegálló is.

45000000 Ft
-

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet!
Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
Duna House - Veszprém

-

Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Referencia szám: HZ023369-IT

  • összkomfortos
  • elektromos

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021