Nagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcábanNagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcában
Nagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcában
38 000 000 Ft
475 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Nagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcában
Nagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcában
38 M Ft
475 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3053
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensKárpáti Csaba
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Nagykanizsa 3 szobás családi ház eladó a Teleki utcában

80 m2alapterület
3szoba
állapotú
370 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsán a Teleki utcában eladó egy 80 m2-es, tetőtér beépítéses, nappali + 2 szobás, cirkó fűtéses családi ház. Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, a szomszéddal közös kapubejáraton keresztül lehet megközelíteni a téglafal kerítéssel elkülönített privát udvarrészen át, az utcafronton elhelyezkedő házat, hátrafelé pedig a 34 m2-es melléképületet. A két épületet egy térkövezett, parkosított udvarrész köti össze. A nagyméretű melléképület mögött egy fedett terasz található, ezen keresztül érkezünk a térkövezett, füvesített udvarra.
Az ingatlan 2010-es felújítása során ablakcsere és fűtés korszerűsítés történt. 2016-ban pedig külső homlokzati szigetelést kapott a lakóingatlan.
Az ingatlan helyiségei: alsó szint: étkező, konyha, nappali + galéria, fürdő + wc. Tetőtér: előtér, 2 szoba.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020