Eladó 4 szobás Nagykanizsa az Olaj utcában
Eladó 4 szobás Nagykanizsa az Olaj utcában
23 500 000 Ft
178 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
23,5 M Ft
178 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
ReferensGrabant János Ingatlan Manager
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás Nagykanizsa az Olaj utcában

132 m2alapterület
4szoba
felújítandó
411 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kivételes ajánlat a piacon!

Eladó Nagykanizsán a Maort lakótelepen belül található Olaj utcában, egy nagyon egyedi paraméterekkel rendelkező ingatlan. Kétszintes ház alsó szintje 78,25 nm + 36 nm terasz, a felső szint pedig nettó 36 nm (és bruttó 65,21 nm + lépcső), így a hasznos alaterülete 132 nm (terasz 50%-a került beszámításra), míg a bruttó területe 176 nm. (Tulajdoni lap szerinti hivatalos mérete 176 nm.)

Elrendezése kiváló, hiszen az alsószint központi eleme a tágas nappali, mely déli és nyugati tájolással rendelkezik. Innen közelíthető meg a hálószoba és a konyha. Ezen a szinten megtalálható egy fürdőszoba, wc és egykamra is. Nappaliból elérhető a nagy méretű, részben fedett terasz, ahonnan megcsodálható a zöld környezet, csend, intimitás ami körbeveszi a területet a város közepén. Felső szinten jelen pillanatban 2 külön nyíló hálószoba, egy fürdőszoba, wc-vel és egy központi tér található. Műszakilag és esztétikailag felújítandó a ház, azonban tájolásának és elrendezésének köszönhetően nagyon sok fantázia van benne.

Tartozik a házhoz egy 411 nm-s zöldterület, mely kifejezetten intim, hiszen a szomszédok felől és az utcáról sem látni be. Az ingatlan egy két lakásos társasház, nagyobbik lakása. Természetesen a társasháznak van egy mindent körülölelő alapító okirata és az ingatlanok önálló helyrajzi számmal rendelkeznek.

Az ingatlan Nagykanizsa városközpontja mellett, található MAORT lakótelepen fekszik. A sajátos karakterű városrész a 20. század közepén egységes terv szerint keletkezett a Magyar-Amerikai Olajipari Rt. (MAORT) mérnökei, tisztviselői és munkásai számára. Az egységes koncepciónak megfelelően felépült és fennmaradt telep ma Nagykanizsa helyivédelem alatt álló területéhez tartozik; a helyi védelem célja az egységes beépítési jelleg és épületállomány, karaktermegtartása és megőrzése. A telepen egységesen nyeregtetős, egyszintes, tégla lakóházak épültek. Modern külsejű, de megidézi a helyi építészeti hagyományokat is.

Az itt élők különleges hangulata és adottságai miatt kedvelik ezt a városrészt és emellett a környék többnyire kamerákkal ellátott, rendszeresen felügyelik a rendőrök is, így fokozottan biztonságos. A lakóközösség összetételét kulturált, csendes emberek alkotják. A környék további előnye, hogy a belvároshoz közel esik, ugyanakkor a városrész forgalmát csak az ide érkezők teszik ki.

A ligetes környezetben, kettős platánsor szegélyezte utcákban álló házak Nagykanizsa egyik legkedveltebb városrésze, ahol a nyugodt, stresszmentes élet körülmények mellett rengeteg sportolási és kikapcsolódási lehetőség teszi tartalmasabbá az ittlétet.

Infrastrukturális szempontból kiválóhelyen van, hiszen a mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok mind megtalálhatóak a közelünkben.

Hívjon bizalommal!

  • gáz (konvektor)
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020