Eladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobás
Eladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobás
90 000 000 Ft
383 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobás
Eladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobás
90 M Ft
383 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 946 8094
ReferensMov-Ing Home
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Mosonmagyaróvár, 6 szobás

235 m2alapterület
6szoba
Újszerű állapotú
1000 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Mosonmagyaróvár kedvelt belvárosában, egy azonnal költözhető és minden igényt kielégítő duplakomfortos családi ház, amelynek udvarán egy vendégház is áll.
A családi házakat amelyek 185 és 50 nm-esek ,1000 nm-es telek veszi körbe az egyik legcsendesebb és talán a legszebb utcában. A nagyobb házba belépve találjuk a 25 nm-es kiválóan felszerelt és gyönyörűen kialakított garázst, innen a nyílik a kazánház. Tovább haladva található a kellemes méretű előszoba, amely szintén nagyon ízlésesen lett kialakítva. Innen nyílik a hatalmas nappali, amely szemet gyönyörködtető tágasságával és világosságával nyeri meg az ember ízlését. Innen átlépve a gyönyörű és minden géppel felszerelt konyhát csodálhatjuk meg, amely közvetlen közelében egy rakodó helység is van . Ennek szomszédságában látható egy vendég étkező, amely nagy családi összejövetelekre is kiválóan alkalmas. Továbbá található egy télikert is, amely kiváló pihenési lehetőséget kínál. A lakószinten duplakomfort lett kialakítva a vizes helyiségekben, a létező minden extra felszerelésével együtt. A hátrafelé nyúló folyosón a hatalmas beépített szekrényeket találjuk amely egy nagyobb család összes ruhatárát is képes magába foglalni. A kettő hálószoba kellően tágas ahhoz, hogy a család tagjai ki tudják pihenni a nap fáradalmait.
A vendégház 55 nm-es, amely szintén mindennel kiválóan felszerelt, harmonizál a nagy családi ház formájával és színeivel. A bejáratánál található egy nyitott terasz, amely üvegablakokkal határolt, ezért akár egész évben kellemes kinti időtöltést biztosít. A házba érve mindjárt a nappali lett kialakítva, amely kellő nagyságú ahhoz, hogy a család itt is kényelmesen elférjen. A nappali mellett találjuk a gyönyörűen felszerelt konyhát, amely minden háziasszony álma lehet. A lakószinten továbbá itt is kialakítást nyert 2 db hálószoba, amely szintén kellően tágas és világos. A fürdőszoba és a wc itt egy helyiségben található, ami szintén nagyon kellemes színű csempékkel lett burkolva.
Ezt a házat akár 2 család számára is tudom ajánlani, mivel teljesen különálló egymástól. Ami befejezést kíván az a ház színezése, de ez már a leendő új tulajdonos ízlése szerint kialakítható.
Hivatkozási szám: 2231

  • összkomfortos
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020