82 000 000 Ft
557,8 E Ft/m2
  • Térkép
82 M Ft
557,8 E Ft/m2
  • Térkép
+36 70 360 0715
ReferensBubla Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Mosonmagyaróvár 4 szobás családi ház eladó

147 m2alapterület
4szoba
765 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Mosonmagyaróvár fiatal lakóparkjában, csendes környezetben, 2016-2017-es építésű, exkluzív családi ház eladó.

Mosonmagyaróvári ingatlaniroda eladásra kínálja a 132899-es számú családi házat .

Jellemzők

A családi ház jellemzői:

Gondos és alapos tervezés eredménye ez a családi ház, amely egy széles utcafrontú  765 m2-es telken készült.

A lakótér tervezése és a műszaki tartalom is kiváló tervezői és kivitelezői munka eredménye. Rengeteg szemmel nem látható extra került beépítésre ebbe a családi házba.

A hőszivattyús padlófűtés, passzív mennyezethűtés, aktív szellőztető rendszer ritkaság még a mai házaknál is!

A családi ház minden részére a letisztult, elegáns formák világa jellemző. A belső rész kialakításánál fontos szempont volt az élhetőség és a praktikusság megvalósítása.

A ház egyedisége például a két konyha. A nappali-étkező részen lévő tálaló-konyha az étkezésekhez és a külön helyiségben lévő főző-konyha komplett konyhagépekkel, ipari elszívóval.

A kocsibejáró tágas, aszfaltozott útról megközelíthető, több autó számára kialakított parkolóval. A dupla-garázsba közvetlenül az utcáról tudunk bejárni.

A családi ház beépített nettó területe 147 m2. Lakótér 112 m2-es és 35 m2-es dupla garázs. A terasz majd 20 m2, részben fedett. A hálószobák és fürdő, gardrób tudatosan úgy lettek kialakítva, hogy a nappali-étkező-konyha részből közvetlenül ne nyíljanak. Ez így egy intimebb, családi rész.

A nappali-étkező tágas, majd 37 m2-es. A többi helyiség is megfelelő méretű. A 6 m2-es gardrób nagyon hasznos helyisége a háznak. Úgy mint a szintén 6 m2-es háztartási helyiség amely helyet a mosó- és szárítógépnek és az összes fűtő-, hűtő-, szellőztetőgépészetnek. A háztartási helyiségből közvetlen kijárt van a kertbe.

A ház nagy nyílászárókkal készült, motoros alumínium redőny árnyékolással, amely távkapcsolóval is vezérelhető. A fekvés is tökéletes, a családi házat körbe süti a nap.

Műszaki tartalom is nagyon magas. A burkolatok, beépített anyagok prémium minőséget képviselnek. Néhány márka pl.: Marazzi burkolatok, Hansgrohe csapok, Ravak-, Grohe szaniterek, Zehnder szellőztető rendszer, Prefa-, Creaton-, Porotherm-, Austrotherm-, Rehau építőanyagok, cseresznyefa konyha és belső ajtók, stb.

A fűtést egy geotermikus elven működő hőszivattyú biztosítja, padlófűtéssel, méretezett puffertartállyal. A nappaliban egy kandalló is található mészkő burkolattal, ami a teljes házat befűti ha kell. A kandalló különlegessége a liftes ajtó ami nyitásnál megakadályozza a füst kiáramlását.

A hűtést passzív mennyezethűtéssel biztosították. Ez biztosítja az állandó beállított hőmérsékletet befújás nélkül. Itt nem lesz allergiás a klímára senki. Nyáron tulajdonképpen egy régi vályogház klímáját biztosítja, de szabályozhatóan. Ha 22-23 fokot akarunk folyamatosan akkor ezt észrevétlenül teszi a passzív mennyezethűtés.

Az aktív szellőztetőrendszer por-, pollen-, és füstszűrős. Ablaknyitás nélkül biztosítja a folyamatos friss, tiszta levegőt.

Központi porszívó, led világítás, garanciális konyhagépek, stb.

A nyílászárok 3 rétegű üvegezésű, kívül-belül UV álló fóliával borítva.

A homlokzaton 15 cm-es grafitos hőszigetelés készült. Aljzatban és a födémben is bőséges szigetelés került.

A ház rezsiköltsége kevesebb mint egy 50 m2-es lakásnak. Minden évszakban kiváló klímájú.

A 18 m2-es részben fedett terasz délnyugati fekvésű, kiválóan használható.

Minden szempontból tökéletes családi ház, 2016-2017-ben készült. Ritka, hogy egyszerre jelen van az ilyen alapos tervezés, prémium kivitelezés, kiváló adottságok stb.

Érdemes megnézni...........vigyázat könnyű beleszeretni!

Amennyiben a 132899-es számú exkluzív családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018