Eladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobásEladó családi ház Monor, 16 szobás
Eladó családi ház Monor, 16 szobás
240 000 000 Ft
297,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Monor, 16 szobás
Eladó családi ház Monor, 16 szobás
240 M Ft
297,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 337 4670
ReferensRomfa Anikó
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Monor, 16 szobás

807 m2alapterület
16szoba
Felújított állapotú
7207 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

KURIÓZUM A JAVÁBÓL!
!!!ELADÓ LUXUSINGATLAN MONORON, csendes környezetben egy 7207 m2-es telken található 807 m2-es 16 szobás TEHERMENTES családi ház!!!
A ház egyedülálló építészeti megoldásaival és szellemiségével egy igazi kuriózum. A házat a tiszta vonalak, a benne lakók igényeit tökéletesen szolgáló építészeti megoldások jellemzik.
Az ingatlan központi része a 90 nm-es nappali, amit a négy különálló lakrész ölel körül, mely alkalmas a tökéletes elvonulásra és mégis kapcsolatban marad a ház központi helyiségeivel.Mivel a tulajdonos, saját magának és családjának építette a házat, csak a legjobb anyagokokat használta, mint a borovi fenyőből készült egyedi nyílászáróktól az egyetlen darabból hajlított lépcső elemekig.A nappali szívében egy neves cserépkályha építő mester által épített cserépkályha található, ami a szimpla jelenlétével is melegséget sugároz a házban.
Az ingatlanban természetesen megtalálható fitnesz helyiség, jakuzzi, szauna és úszómedence is. A kétszintes garázs nyolc autó befogadására alkalmas.
Minden adott a kényelmet és csendet kedvelők számára, a kert csodálatos teli zölden burjánzó növényekkel.
A három lakosztály kis átalakítással különálló lakásként is funkcionálhat. A lakrészek külön gáz és villanyóra mérővel rendelkeznek, a fűtés és a melegvíz ellátást gáz cirkó biztosítja. A lakrészek tervezésekor fő szempont volt, hogy a konyha kialakítható legyen a gardróbszobából.
Az ingatlan rengeteg lehetőséget hordoz magában: akár rezidenciának, alapítványoknak, panziónak több generáció együttélésének kifogástalan élettere lehet.
Hívjon bizalommal a hét bármely napján!
Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

ROMFA ANIKÓ


Referencia szám: HZ017152-IT

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021