Miskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcábanMiskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcában
Miskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcában
45 000 000 Ft
217,4 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Miskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcában
Miskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcában
45 M Ft
217,4 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3431
ReferensPalocsányi Tamás
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Miskolci eladó családi ház, 5 szobás, a Zempléni utcában

207 m2alapterület
5szoba
682 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ha Ön Miskolc-Tapolcán szeretne lakni 2 percre a strandfürdőtől, és/vagy szálláshely üzemeltetésben kíván vállalkozni, úgy kérem álljon meg itt, megtalálta!
Az ingatlan egyik előnye, hogy 2 utcáról is megközelíthető! A családi házat, amely jelenleg vendégházként is üzemel, a tulajdonos nagy gondossággal maga építette. A sikeresen működő vállalkozás átvehető, bel- és külföldről visszajáró elégedett vendégkörrel rendelkezik! A szálláshely mellett üzemeltetnek egy Farmot is, mely külön megegyezés tárgyát képezi. Az ingatlan B-30 as téglából épült,a tető héjazata néhány éve lett lecserélve LINDAB trapéz lemezre. A családi ház mellett egy több funkcióra is alkalmas (műhely, konyha) helyiség - jelenleg kazánház és tároló - van.

Az ingatlan fűtése több módon van biztosítva:.
- vízteres kandalló, mely nemcsak az adott helyiséget fűti be ahol található, romantikus pillanatokat okozva, hanem a ház teljes melegéről tud gondoskodni
- rendelkezésre áll még egy 45000 kalóriás, 6 égőfejes, öntött vas gázkazán is.
- egy vegyes tüzelésű kazán és egy olajkazán is jelen van további alternatívaként.

A földszinten található a nappali-konyha-étkező + 1 szoba + fürdő + WC.
Az 1. szinten 2 szoba + 2 fürdőszoba-WC + konyha-étkező + 13nm-es terasz.
A 2. szint befejezése az új tulajdonosra vár igény szerint (tervrajzok rendelkezésre állnak). Ide tervezett helyiségek: 2 szoba + 2 fürdőszoba-WC + konyha-étkező + társalgó(hall). A ingatlan jelenlegi elosztása is ad lehetőséget 2 generáció békés együttélésére.
A telken még található egy 50nm-es két bejáratú gazdasági melléképület, mely tetején,egy füves terasz lett kialakítva, ahol nyáron egy nagy medence kap helyet. Fontos megemlíteni, hogy az udvaron van egy 40 méter mély kút, melyből származó víz a kazánházba van bekötve, ezáltal is megkönnyítve az itt lakók életét.

Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelre is szüksége lenne, irodánkban Magyarország összes bankjának ajánlataival várja bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja Önnek a legjobb megoldást! Igény esetén, korrekt ügyvédi háttérrel segítjük az adás-vételt!

Befektetők figyelmébe különösen ajánlom, mivel az ingatlan elhelyezkedése miatt azonnal kiadható! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, nézzük meg együtt eme gyöngyszemet!Miskolc, Tapolca, Miskolc-Tapolca, Miskolctapolca, eladó, családi ház, ingatlan

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020