Miskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladóMiskolc 4+1 szobás családi ház eladó
Miskolc 4+1 szobás családi ház eladó
47 900 000 Ft
342,1 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Miskolc 4+1 szobás családi ház eladó
Miskolc 4+1 szobás családi ház eladó
47,9 M Ft
342,1 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 30 256 1478
ReferensSzarka Adrienn
Telefonálok

Eladó családi ház
Miskolc 4+1 szobás családi ház eladó

140 m2alapterület
4 és fél szoba
1174 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Miskolc Görömböly városrész csendes utcájában, egy téglaépítésű Dryvit vakolattal készült 140 m2 alapterületű 4+ 1/2 szobás újszerű családi ház eladó!

Helyiséglista: előszoba, mosókonyha, nappali, télikert, konyha, kamra, terasz, folyosó, fürdőszoba és wc, 3 db szoba, fürdőszoba, wc helyiség!
A ház alatt egy garázs és egy 20 m2- es tárolószoba van!
A kertben fedett kocsibeálló, filagória, kamra!
A ház előtt egy lemezgarázs található!

Az ingatlan ablakai Borovi fenyőből készültek és hőszigetelt többrétegű üveggel vannak ellátva! A bejárati ajtó szintén Borovi fenyőből készült! A villany és a vízvezetékek is teljesen újszerűek! Fűtése gázcirkó jellegű, a hőleadás radiátorokkal és padlófűtéssel történik! A nappaliban kandalló is megtalálható! A szobák külön nyílnak, laminált lappal borítottak falaik festettek! A többi helyiség járólappal burkolt! A szobákba klímagépek lettek felszerelve! A hálószoba része egy saját fürdőszoba! A másik fürdőszobában sarokkád és zuhanyzási lehetőség is adott! Mosókonyha is ki van alakítva és külön wc helyiség is megtalálható a lakásban! A nappaliból nyílik egy télikert amit most dolgozószobának használnak, és a konyha is! A konyhába egyedi tervezésű konyhabútor került beszerelésre gépekkel együtt! A konyhához kamra is tartozik! A konyha körbejárós! A szobák közti folyosón beépített üveges szekrény kapott helyet! A lakás éke egy nagyméretű terasz, ahonnan a panoráma csodálatos!
Az ingatlan riasztóval és kamerarendszerrel is fel van szerelve!
A kert 1174 m2 alapterületű, gondozott, parkosított! Fúrt kút, filagória, és fedett kocsibeállóval rendelkezik! A ház előtt egy lemezgarázs található meg, ami nem képezi a vételár részét!
A ház alatt egy fűtött elektromos kapuval ellátott garázs, és egy 20 m2- es tárolószoba van! A tárolószoba fűthető, műanyag ablakokkal ellátott, minden oldala szigetelt!

Az ingatlan tehermentes!
AZ ÁR ALKUKÉPES!

  • gáz (konvektor)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019