Eladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, MiskolcEladó, Miskolc
Eladó, Miskolc
14 990 000 Ft
249,8 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Eladó, Miskolc
Eladó, Miskolc
15 M Ft
249,8 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 30 796 0673
ReferensBirgenstok Adrienn
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Miskolc

60 m2alapterület
felújítandó
356 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálom Diósgyőrben lévő, felújítandó, építhető családi házat!

Az ingatlan szerkezetkész állapotú, teljes felújítást igényel. 356 m2-es telken fekszik, alapterülete 60 m2, falazata vegyes. A ház teljes közművel rendelkezik.
A mostani tulajdonosok elkezdték a felújítást, külföldre való költözés miatt nem lehetséges, hogy befejezzék, de a megmaradt építőanyagok az ár részét képezik. A telek hátranyúló kertrésszel rendelkezik. A környéket csendesség, jó szomszédi viszony jellemzi.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy jelenlegi ingatlana értékesítésében is a segítségére lehetek, valamint teljes körű tanácsadásra is szüksége van, kérem keressen bizalommal!
Elérhetőségem :

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021