Mende, Dózsa György út 143.
Mende, Dózsa György út 143.
17 500 000 Ft
205,9 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
17,5 M Ft
205,9 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 746 3318
magánszemélyBéres Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Mende, Dózsa György út 143.

85 m2alapterület
3szoba
felújítandó
vegyes építésű
1250 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Mendén, Budapesttől fél órányi távolságra, Pest megyében, a Gödöllői-dombság lankáin, tulajdonostól eladó frissen aszfaltozott és újonnan letett járdás gyönyörű utcában, kettő darab, összesen körülbelül 85nm lakóterületű, 4db gázkonvektoros, vagy akár fatüzeléses fűtésű, felújítandó, tehermentes ingatlan egy 1250 nm-es rendezett, összközműves saroktelken.

A házhoz fedett terasz, külső tárolóépületek tartoznak. A kertben kutyaház, egy bővizű kút, magas, lombos fák várják az új lakókat.

Az egyik épületben nyári konyha, előszoba, étkező, kamra, konyha, hálószoba és még egy tágas, világos hálószoba található. A másikban fedett terasz, konyha, étkező, fürdőszoba gázüzemű vízmelegítővel, és hálószoba található.

A vasútállomás és Mende központi része óvodával, iskolával, számtalan bolttal, szolgáltatással néhány perc alatt elérhető. A teleknek csak 1 közvetlen szomszédja van, a többi ház távol van tőle, illetve egy hosszú füves rész, az erdő, zöld dombokkal övezett völgy és az erdőbe vezető, dús lombú fákkal szegélyezett murvás út határolják a 3 másik oldalról, ahol szinte csak a dallamos madárcsicsergés töri meg a csendet, míg az utca többi háza egymást éri és közvetlenül az út mellett áll. A ház az erdő tövében helyezkedik el. A ház kivételes helyzeti adottságai, szép természeti környezete miatt, remek befektetésnek, családi otthonnak, vagy nyaralónak is.

A kiköltözés gyorsan megoldható.

Amennyiben az ingatlan megtetszett, szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, hétvégén is!

  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
  • parkolás udvaron
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019