Makó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobásMakó családi ház eladó, 4 szobás
Makó családi ház eladó, 4 szobás
16 000 000 Ft
125 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Makó családi ház eladó, 4 szobás
Makó családi ház eladó, 4 szobás
16 M Ft
125 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 70 388 6236
ReferensLipták Tibor István
Telefonálok

Eladó családi ház
Makó családi ház eladó, 4 szobás

128 m2alapterület
4szoba
1351 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tisztelt Érdeklődő!
Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a kiváló lehetőséget Makó Újvárosi városrészén, a Justh Gyula utcában. Ez a kétlakásos vegyesfalazatú ház a város központjától mindössze néhány percre található, így ideális választás mindazoknak, akik kényelmes elhelyezkedést keresnek.
Az ingatlan méretei nagyszerűnek - összesen 128 négyzetméternyi hasznos alapterülettel büszkélkedhet, amelyet két külön lakrészre osztottak fel, ami kiválóan alkalmas két generáció együttélésére vagy befektetési célra. Az első lakás 68 négyzetméter, melyben 2 db szoba, konyha, fürdőszoba, WC, került kialakításra. A második lakás 60 négyzetméter, 2 db szobával, előszobával, konyhával, fürdőszobával és külön WC-vel rendelkezik. A telek területe pedig 1351 négyzetméter, ami elegendő térrel szolgál a kertészkedéshez és a szabadidős tevékenységekhez.
Bár az ingatlan jelenlegi állapota felújítás alatt áll, a fontos lépések már megtörténtek. Az első lakás fürdőszobája, WC-je és konyhája járólapos, míg a többi helyiség betonburkolattal rendelkezik. Az épület központi fűtésre van előkészítve, és minden helyiségben megtalálhatók a fűtéscsövek. Az elektromos hálózat már befűzésre került az első lakásban, a második lakásban az elektromos rendszer vésési munkálatainak zömével elkészültek. A víz és csatorna, mindkét lakásban becsövezve.
Az épületben jelenleg az elektromos áram működőképes, a vízóra hiányzik a tulajdonos nem köttette vissza (víz tartozás nincs), a csatorna az utcán, bekötésre vár. A második lakásban vízmérő már felszerelésre került. A gázkiállás a kapunál található.
A nyílászárók műanyagból készültek. A tető hagyományos parasztcseréppel van borítva. A kert és az udvar rendezése alatt áll, így Önnek lehetősége van saját igényei szerint alakítani ezeket a területeket.
Ez az ingatlan rendkívül vonzó lehetőség mind azoknak, akik az ipariparkhoz közel, de mégis nyugodt környezetben szeretnének élni, mind azoknak, akik befektetési lehetőséget keresnek a két lakrész kiadásával. Az ingatlan 30 napos költözési határidővel vásárolható meg.
Ha további tájékoztatásra van szüksége, vagy szeretné személyesen megtekinteni ezt az ingatlant, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szívesen segítünk minden kérdésében, és lehetőséget biztosítunk a megtekintésre.
Köszönjük érdeklődését, és várjuk jelentkezését!

Makóról bővebben itt:

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H474423 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#ujotthon #otthonvadaszat #csaladielet #különlegesingatlan #megtekintes #ingatlankinalat #otthonteremtes #otthon #csaladi #otthoncentrommako #hagymatikum #mako #otthoncentrum #nyugalom #csendes #elerhetootthon #ingatlan #koltozesrekesz #csaladihaz #ingatlanpiac #ingatlaneladas #ingatlanvasarlas #otthonkereses #bekoltozhetohaz #ingatlanertekesites #otthonteremtes #forsale #koltozzhamar #kreativmegoldasok #hangulatosotthon #makoikaland #exploremako #ingatlan #otthonmakon #makoIngatlan #kozponthozkozel #imobiliaremakoungaria

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023