Majosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcábanMajosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcában
Majosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcában
52 650 000 Ft
174,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Majosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcában
Majosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcában
52,7 M Ft
174,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 625 1223
ReferensSzabóné Kristóf Beáta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Majosházai eladó családi ház, 1+4 szobás, a Zrínyi utcában

302 m2alapterület
1 és 4 fél szoba
Felújított állapotú
779 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pest megyében Majosházán, közel a Ráckevei Dunához eladó egy 2019-ben teljes körűen felújított medencés családi ház több éve bejáratott kávézóval és üzlethelységgel.

Két generáció összeköltözésére is lehetőséget ad a házikó.

Az ingatlan 2019-ben teljes körűen fel lett újítva. Ki lett cserélve a villany,víz vezetékek, illetve a burkolatok. Kívülről be lett szigetelve 5 cm-es homlokzati hőszigetelővel.

A földszinten található a kávézó két fedett terasszal, raktárhelységgel és két külön illemhellyel, kézmosóval. Ezenfelül egy külön bejáratú üzlezthelység is ki lett alakítva ami korábban fodrászüzletként funkcionált.

A földszint lakrész is külön bejáratú. Itt található egy szép tágas amerikai konyhás nappali, két szoba, spájz, gyönyörűen felújított sarokkádas fürőszoba és egy külön illemhely.

A fenti lakrész is külön bejáratú. Egy fedett teraszon keresztül jutunk be az emeleti lakáshoz. Fent található két szoba, egy zuhanyzós fürdő, étkező és konyha, illetve egy külön illemhely.

A kertben helyezkedik el a két kocsinak épített fedett garázs, egy 18 négyzetméteres 1,5 m mély vízforgatós medence, továbbá egy tágas kerti grillező.

Az egész ház körben van kamerázva.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen nyugodtan, és jöjjön, nézze meg velem az ingatlant!

Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020