Magyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobásMagyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobás
Magyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobás
11 000 000 Ft
135,8 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Magyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobás
Magyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobás
11 M Ft
135,8 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 372 0114
ReferensNagy-Kovács Veronika
Telefonálok

Eladó családi ház
Magyarkeresztúr családi ház eladó, 2 szobás

81 m2alapterület
2szoba
felújítandó
2726 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az Openhouse Center - Győr kínálatában eladó a #162444 BO azonosítójú magyarkeresztúri Családi ház. Magyarkeresztúron eladó egy 80 nm-es, felújítást igénylő családi ház 2726 nm-es telekkel.

FALUSI CSOK igényelhető!

A családi ház tégla építésű, felújítás, korszerűsítés az elmúlt években nem történt, nyílászárói valószínűleg még a megépítése során kerültek beépítésre. A víz, villany bevezetésre került, a gáz a ház előtt, az utcában megtalálható, fűtése jelenleg kályha segítségével biztosított.

Magyarkeresztúr megközelíthetősége kiváló, az M86-ról közvetlen lejáróval rendelkezik. Csornától 15 km-re (14 percre), Kapuvártól 17 km-re (18 percre), a Rábaköz délnyugati részén fekszik. Vonattal megközelíthető a Hegyeshalom-Szombathely vasútvonalon, a megálló Zsebeházán található.

A TELEK mindkét oldalán burkolt út található, így megközelítésével nem lehet gond. A rendezési terv alapján a telek TOVÁBB OSZTHATÓ, melyeknek a megközelítése is biztosított, így telekosztást követően akár egy ÖNÁLLÓ ÉPÍTÉSI TELEK is kialakításra kerülhet, az illetékes önkormányzatnál érdemes előzetesen egyeztetni, hogy van bármilyen akadályozó tényező.

Aki nyugodt, szép környezetben lévő településen felújítandó otthont keress magának, itt megtalálja számítását. Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat!
Amennyiben a #162444 BO azonosítójú, magyarkeresztúri eladó Családi ház vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN! Már megtalálta vagy még keresi „álmai otthonát”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral?
Ne járjon bankról bankra!
Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót.
Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Családi ház finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot.
CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal!Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023