Maglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcábanMaglód eladó családi ház a Thököly utcában
Maglód eladó családi ház a Thököly utcában
36 990 000 Ft
440,4 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Maglód eladó családi ház a Thököly utcában
Maglód eladó családi ház a Thököly utcában
37 M Ft
440,4 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 778 1793
ReferensNagyné Nagy Ágnes
Telefonálok

Eladó családi ház
Maglód eladó családi ház a Thököly utcában

84 m2alapterület
3szoba
állapotú
1079 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Klasszikus Nagy-Telkes családi Ház Eladó!

Nagy kert, gyümölcsfák, ólak, pince, kerti konyha, gyűrűs kút, gangos, masszív parasztház - igazi időutazás ez az ingatlan. A házikó ugyan komolyabb felújítást nem élt meg, fényéből alig veszített, különleges hangulata ma is elragadó. Némi felújítás után remek nappali + 2 hálós családi otthon válhat belőle. A telek mérete a bővítés lehetőségét is megengedi. Akár gyorsan birtokba vehető.

Maglód Budapesttel határos, jól ellátott, szépen fejlődő kisváros. Ennek is a központi helyén, szép és csendes utcában találja ezt a családi házat.
Élhető méret, olcsó fönntartás, akár gazdálkodás. mindez percekre a fővárostól!

Jöjjön, rugalmasan mutatom Önnek!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023