Eladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond útonEladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond úton
Eladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond úton
98 000 000 Ft
287,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond úton
Eladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond úton
98 M Ft
287,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 552 3166
ReferensJoóné Breznay Beatrix
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 11 szobás Leányfalu a Móricz Zsigmond úton

341 m2alapterület
11szoba
állapotú
790 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A tűző, forró nyári napot egy medence partján tölteni az igazi élmény, hát még akkor, ha ezt otthon tehetjük.

A Dunakanyar közkedvelt települései közül Leányfalu az egyik legnépszerűbb, mivel közel található a főváros Budapest, de mégis a tiszta a levegő, szép a táj, sok a program lehetőség. Ez a csodálatos családi ház ezt a lehetőséget kínálja.

Az ingatlan 4 szinten 10 szobával, óriási nappalival, minden szobához külön fürdővel rendelkezik, 341m2 összterületen. Az ingatlanon kiépített autóparkoló lett létrehozva ahol több gépjármű is kényelmesen parkolhat. Az itt lakókat, kültéri úszómedence, 6 személyes szauna, konditeremnek kialakítható helység kényezteti. Nagy családok részére, baráti találkozók lebonyolítására kiválóan alkalmas. Az ingatlan fekvéséből adódóan gyönyörű panoráma tárul elénk a teraszról, a medence partjáról, ahol kellemes perceket tölthetünk el. Az ingatlan 1998-ban készült el, a kornak megfelelő legmagasabb felszereltséggel. Mivel a háznak hét bejárata van a felső szintek akár albérlőknek, is kiadhatók. Lehetőség nyílik arra is, hogy a felső szinteken panziót üzemeltessenek.

Leányfalun több kikapcsolódási lehetőség is van az ott élőknek. Kiemelendő a Leányfalusi termál strand, ami télen is várja a vendégeit, meleg vizes medencék, úszómedence. A környéken rendkívül jók a kirándulási lehetőségek ilyen célpont lehet a Vörös kő hegy csúcsa, vagy akár a Visegrádi vár, a Szentendrei sziget ahol kerékpárral biztonságosan közlekedhetünk. A környéken több étterem, borház is várja a településen élőket. A főváros közelsége és a Dunakanyar lenyűgöző látványa garancia, a nyugodt életre. A ház könnyen megközelíthető a 11-es fő útról. A tömegközlekedés 20 percenként biztosítja a könnyű közlekedést Budapest, vagy akár Visegrád, Esztergom irányában. A háztól, 100 méteren belül található a buszmegálló. A településen iskola, óvoda, orvosi rendelő is található.

Az ingatlan korának megfelelő jó állapotban van, könnyen átalakítható a mai elvárásoknak megfelelően.

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődését az ingatlannal kapcsolatban, várom kérdését.

Videó melléklet:

https://www.youtube.com/watch?v=azlQy9XZors

https://www.youtube.com/watch?v=ZNhs-csRQ-I

https://www.youtube.com/watch?v=EUOM8Hp3D

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020