Leányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladóLeányfalu 5 szobás családi ház eladó
Leányfalu 5 szobás családi ház eladó
279 000 000 Ft
697,5 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Leányfalu 5 szobás családi ház eladó
Leányfalu 5 szobás családi ház eladó
279 M Ft
697,5 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 30 207 2111
ReferensMoldván Erika
Telefonálok

Eladó családi ház
Leányfalu 5 szobás családi ház eladó

400 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
7135 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Leányfalu Szentendréhez közel eső részén eladóvá vált egy minden igényt kielégítő családi ház.

Leányfalu a Dunakanyarban, a Visegrádi-hegység lábánál a Vöröskő, Nyerges-hegy és a Duna szentendrei ága között, a 11-es főút mellett, Budapesttől 27 kilométerre fekszik.
A mai napig sok ismert művész választja a települést nyaralója vagy akár állandó lakhelyéül.

A családi házat kiemeli a környéken található ingatlanok közül a praktikus, átgondolt, egyedi tervezése és elhelyezkedése.

A birtok 7135 nm-es telken helyezkedik el, melynek alsó szakaszán egy családi ház és egy különálló vendégház található, a felső szakaszán pedig egy erdős terület.

A szobából, konyhából és fürdőszobából álló jól elszeparált vendégház alkalmas a látogatók elszállásolására.

A főépületben élők kényelmét a nagy üvegfelületek, a felhasznált természetes anyagok és burkolatok, a kandalló, a szauna, a különböző tájolású teraszok és a tágas terekkel rendelkező kialakítás szolgálja. A földszinti nagy teraszokhoz kapcsolódik egy napelemes fűtéssel rendelkező, feszített víztükrű medence.

Ajánlom olyan családoknak, akik a főváros közelségében de csendes, nyugodt, békés környezetben a Duna-parttól pár száz méterre szeretnének élni, elérhető távolságra Szentendrétől és Budapesttől.

Díjmentes hitel ügyintézést és bank semleges pénzügyi tanácsadást biztosítunk minden érdeklődőnk számára, abban az esetben is ha nem nálunk vásárol.

Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek kérem, forduljon hozzám bizalommal!

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021