Eladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobásEladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobás
Eladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobás
29 500 000 Ft
359,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobás
Eladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobás
29,5 M Ft
359,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 197 6543
ReferensSzűcs Ildikó
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Ladánybene a Pálinkásdűlő tanyán, 2+1 szobás

82 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
4913 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Otthonok és megoldások.
Ladánybene központjához közel, szinte végig szilárd útburkolaton megközelíthető, erdősávval takart, csendes helyen, gazdálkodásra alkalmas tanya eladó.
A több épületből álló ingatlan, 4913 nm, körbekerített területen fekszik.
Főépület: 83 nm, két és félszobás, részben nyílászáró cserélt.
Fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Gázcsonk a telken belül van.
Mellette 40 nm lakható nyári konyha. Garázs- melléképületek-lóistálló.
Ház körül árnyas fák adják, a nagy melegben az elviselhető hűsítő árnyékot, hátul elkerített terület, legeltetésre alkalmas.

Ladánybene : A község megközelíthetősége jó, akár a fővárosból, akár a vármegye székhelye, Kecskemét irányából érkeznek ide a ország távolabbi részei felől az 5-ös főúton közelíthető meg a legegyszerűbben, örkényi vagy lajosmizsei letéréssel.

A tanya tulajdonosok nagy része nem csak „kiülni” szeretne az udvarra, hanem kisebb-nagyobb mértékben termelni is benne. Az első sikerek után növelik a megművelt terület nagyságát, a fajták számát, majd talán az a kérdés is felmerül, hogy megtermelhetnének-e mindent saját maguknak.
Az utóbbi időszakban szembesültünk már kijárási korlátozással, fertőzésveszéllyel, készlethiánnyal, rendkívüli áremelkedéssel – nem csoda, ha sokan szeretnének a külső körülményektől egyre inkább függetlenedni és amit lehet, otthon megtermelni. Emellett fontos érv lehet még a környezettudatosság és a vegyszermentességre való törekvés is. Valamint az online világhoz való nagyobb mértékű kapcsolódás után jól esik a szabadidőt a szabadban, a kertben tölteni, sikerélményt is ad, ha látjuk a saját vetésű magjainkból előbújó növényeket cseperedni.

Ajánlom mindazok figyelmébe, akik nem messze a várostól, tanyasi nyugalomra vágynak, akikben megvan a hit, az elhivatottság,a munkakedv.
Akiknél felértékelődik a háztájiban megtermelt élelmiszer, a szárba szökkent palánta, a magyar gyümölcsfáink termése, akik nem bolti húsra vágynak, akiknek zene az erdő dala.
A fiataloknak legyen hite és bátorsága vidéken élni, a két kezük munkájának örülni, és egy egészségesebb generációt felnevelni.
Tulajdon lap szerinti besorolása : kivett tanya-szántó-szőlő.
Megtekintésért várom megtisztelő hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 356988

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023