Kunszentmárton eladó családi házKunszentmárton eladó családi házKunszentmárton eladó családi házKunszentmárton eladó családi házKunszentmárton eladó családi házKunszentmárton eladó családi házKunszentmárton eladó családi házKunszentmárton eladó családi házKunszentmárton eladó családi ház
Kunszentmárton eladó családi ház
9 990 000 Ft
111 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Kunszentmárton eladó családi ház
Kunszentmárton eladó családi ház
10 M Ft
111 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 559 8164
Referensdr. Antalicz Rozália
Telefonálok

Eladó családi ház
Kunszentmárton eladó családi ház

90 m2alapterület
2szoba
felújítandó
719 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Jász-Nagykun-Szolnok megye. Eladásra kínálunk Kunszentmárton belterületén egy kettő szobás, 90nm-es 1987-ben épült kertes családi házat. A telek területe 739 nm. A ház Porotherm téglából épült, a tető anyaga cserép.
A nyílászárók cseréje 2013-ban megtörtént és részleges festésen is átesett. Három fázisú ipari áram bevezetve. A gázvezeték 50m-re megy a telek mellett .
Az utcában szennyvíz csatorna van, de a ház nincs rákötve. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, egy tulajdonosa van. A telken gyümölcsfák (őszibarack, dió, meggy, szilva) találhatóak.
Kunszentmárton város Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Kunszentmártoni járás központja. A Hármas-Körös kanyarulata mentén fekszik. A Hármas-Körös bal partján, Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részén fekszik. A megye és az Észak-alföldi régió legdélebbi városa. Budapesttől 132 kilométerre, Szegedtől 76 kilométerre, Szolnoktól és Kecskeméttől 50 kilométerre, Szarvastól és Szentestől pedig 25 kilométerre található. Teljesen sík területen , az Alföld nagytájon belül, a Közép-Tisza-vidék és a Maros-Körös-köze kistáj találkozásánál helyezkedik el. A Körös egyik kanyarulatához igazodva épült ki a város. A Tiszazug központja. Mindössze 9.2km található Cserkeszőlő, a gyógyvizéről ismert fürdő.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Jogosultság esetén vegye igénybe a kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, CSOK,
Ingatlanpont Takarékos Lakáshitel választása esetén egyedi kamatkedvezményben részesülhet. Ügyintézés sorban állás nélkül. Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Referencia szám: M203338

  • komfortos
  • egyéb fűtés

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021