Eladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobásEladó családi ház, Körmend, 2+3 szobás
Eladó családi ház, Körmend, 2+3 szobás
39 000 000 Ft
216,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Körmend, 2+3 szobás
Eladó családi ház, Körmend, 2+3 szobás
39 M Ft
216,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 20 363 3003
ReferensGoldschmidt Ferenc
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Körmend, 2+3 szobás

180 m2alapterület
2 és 3 fél szoba
Felújított állapotú
1741 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Magával ragadó családi ház eladó Körmend kertvárosában!

A gondosan és ötletesen kialakított ház 1991-ben nyerte el jelenlegi formáját összesen 180 -en. Tetőtér beépítéssel, egy külön bejáratú lakrésszel, műhellyel, tárolóval részben alápincézve és nem utolsó sorban, a telek parkosításával.
A barátságos ház összképe kisvárosi nyugalmat áraszt, egy igazi otthon. A földszinten család élettere kapott helyett, itt található a tágas, ízlésesen berendezett nappali egy hatalmas látványos beépített akváriummal. Az alsó szinten kialakításra került még egy dolgozó szoba, egy háló külön fürdővel valamint egy nagy konyha-ebédlővel.
Az étkezőből nyílik a télikert, kilátással az udvarra.
A tetőtérben két nagy szoba, és egy külön fürdő található.
Az házhoz kapcsolódik egy külön bejáratú lakrész, teljesen beépített felszerelt konyha-étkezővel, cserépkályhával, valamint egy külön szobával és fürdővel.
Az ingatlanhoz hozzáépült egy dupla fedett autó beálló, egy műhely, és egy nagy méretű faház, ami tűzifa és kerti tárolóként is funkcionál.
Az 1741 nm-en elterülő telken, gondozott növények, körben sövény zárja be a kertet a kíváncsi szemek elől, melynek éke a sziklakerttel kiegészített dísztó. A kert vége egészen a Pinka partjáig nyúlik, innen egy kis hídon keresztül már csak a természet...
Ez a perfekt családi ház az ön tökéletes otthona is lehet, egy csendes környéken, közel a városhoz és a határhoz.

További információkért, és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk, így a teljes körű hitel/CSOK ügyintézés is INGYENES!
Marketing szöveg

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020