Kistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcábanKistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcában
Kistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcában
16 900 000 Ft
153,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Kistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcában
Kistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcában
16,9 M Ft
153,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 758 7784
ReferensPap Krisztina
Telefonálok

Eladó családi ház
Kistelek 4 szobás családi ház eladó a Tavasz utcában

110 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
1118 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kisteleken a Tavasz utcában egyszintes nagyon jó elrendezésű, szépen karbantartott családi ház eladó! A főépületben 3 szoba található, de 2001-ben bővítményként egy hobbiszobát is melléépítettek.
A ház mind műszakilag, mind esztétikailag fel lett újítva. Nyílászárói hőszigetelt műanyagra lettek kicserélve. A fűtését kombi kazán biztosítja radiátorok segítségével. Az ingatlannak két fajta fűtésrendszere is van, hisz 10 éve beépítettek egy fatüzelésű kazánt is. A kettő össze van hangolva. Riasztóval és kamerarendszerrel van ellátva!
Igény esetén a bútorok is maradhatnak az külön megállapodást igényel majd.
A telek mérete 1118 nm-es, 25 m-es utcafronttal rendelkezik a kert gyümölcsfákkal van beültetve. A telken található még két felépítmény. Az egyik egy téglából épült, mégis nyitottnak kialakított nyári lak, ahol fedett helyen lehet bográcsozni vagy esetleg grillezni. A másik melléképületben található, garázs (18,7 nm), tűzifatároló és egy félpince.
Az egész ingatlan nagyon átgondolt, kényelmes és modernizált.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, vagy kérdése lenne, hívjon bizalommal! Érdemes megnézni .

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019