Kistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi házKistelek eladó családi ház
Kistelek eladó családi ház
17 900 000 Ft
210,6 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Kistelek eladó családi ház
Kistelek eladó családi ház
17,9 M Ft
210,6 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 20 311 9405
ReferensVarga M. Judit
Telefonálok

Eladó családi ház
Kistelek eladó családi ház

85 m2alapterület
2szoba
állapotú
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Ez a remek kondíciókkal rendelkező, szerkezetileg stabil, téglalábazaton álló vályogház eladósorba került, Kisteleken. A ház a város központi részén, a főút közelében, egy csendes utca sarki telkén található. Ebből adódóan két utcáról is biztosítva van a bejárás.
A 85 m2-es, 2 szobás lakóépület egy 704 m2-es sarki telken áll, termő gyümölcsfák és konyhakert ölelésében.
A sötétbarna fa nyílászárók igazi rusztikus hangulatot kölcsönöznek a fehérre vakolt háznak, melynek tágas tereit átjárja a napfény. Klímára azonban még sincs szükség, hiszen a vastag vályogfalak kitűnően tartják a hőt, télen-nyáron egyaránt. A szobákban az otthonos, meleg hangulatért a faerezetű, bükk színű laminált padló gondoskodik. A fürdőszoba, a konyha és az előtér világos járólappal burkolt.
A melegvizet egy villanybojler nyújtja, mely költséghatékonyan, éjszakai áramról működik. A fűtési rendszere egyedi, gázkazánnal biztosított, tagos radiátor hőleadókkal.
Az épület tetőszerkezete jó állapotú, alkalmas a napkollektorok elhelyezésére, mely a jövőben egy korszerű, hőszivattyús fűtési rendszer alapja lehet.
A nagy alapterület lehetőséget ad arra, hogy a jelenleg 2 szobás házat három vagy akár több szobás otthonná alakítsa leendő tulajdonosa. Páratlan ritkaság, a megemelt szintű hombár, mely az előtérből megközelíthető. Csak a fantázia szab határt annak, hogy ezt a helyiséget milyen új funkcióval látja el új tulajdonosa. A hombár alatt, teljes hosszában a pince húzódik meg, amely akár tárolásnak, akár a borászatot kedvelőknek kitűnő helyet biztosít.
Az udvar végében egy melléképület található, amely lehetőséget ad több autóval való beállásra a nyitott, fedett részén. Az épület másik felén található zárt tároló pedig műhelynek is kiváló.
Az ingatlan kiváló lokalizációja okán kitűnő választás lehet egy pár vagy egy család számára. A centrum közelsége, az óvoda, iskola, az élelmiszerbolt, valamint az egészségügyi központ szomszédsága, illetve a közeli buszmegálló teszi még vonzóbbá ezt az új köntösbe öltöztetett hagyományőrző házat.
Szóba jöhet szegedi ingatlan cseréje is, értékegyeztetéssel.
Az ingatlan alkalmas a CSOK, illetve a CSOK + hitel felvételére, amelyben szintén segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal!
Varga M. Judit

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021