Eladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobásEladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobás
Eladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobás
49 900 000 Ft
412,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobás
Eladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobás
49,9 M Ft
412,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 625 1223
ReferensSzabóné Kristóf Beáta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Kisoroszi a Széchenyi úton, 3 szobás

121 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
1071 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladóvá vált Kisorosziban, a Duna parttól 50 méterre lévő csodás kis családi ház.

Kisoroszi a Szentenderi-szigeten található kis falu, mivel zsák falu ezért nincs átmenő forgalom, csendes nyugodt kis település. Található itt óvoda, étterem, pizzéria, szabad strand, orvosi rendelő, közért.

A tömegközlekedést a volánbusz biztosítja, egészen Újpest-központ metró állomásig. Szentendrén átszállási lehetőség van a HÉV-re. A települést egy kis hajóval is elhagyhatjuk, ahonnan közvetlen buszjárat van szintén Budapest, de Visegrád, Esztergom irányában. Közúton, Tahitótfalun keresztül érhetjük el a 11-es főutat. Tahiban Tescó áruház is működik.

Nyáron a Duna part nyújthat felfrissülést, de számtalan lovarda is van a településen. Kisorosziban működik golf klub is ahol akár külsős vendégként is megtanulhatjuk ezen, játék szépségeit.

Az ingatlan a település központjától kényelemes 5 perces sétára található, az óvoda, az orvosi rendelő 4 percre. A telek teljesen körbe kerített, parkosított. Az udvarban több autó parkolására is van lehetőség. A főbejárat egy tágas előtérbe vezet, ahonnan jobb kéz felől található a tágas nappali, ahol a téli időszakban egy hangulatos cserépkályha is biztosítja a kellemes meleget, az ott lakók kényelmét. Az előtérből balra nyílik az étkező ahol akár nagyobb létszámú társaság is kényelmesen elfér. Innen nyílik a konyha, és nagy méretű kamra. A földszinten található még az egyik fürdő, és egy mosó konyha, gazdasági helység. A nappaliból nyílik egy hatalmas terasz, ami gyönyörű panorámával rendelkezik a hegyre, és a saját kertünkre.

Az emeleten két szoba található, előszoba, fürdő, minden szobához panorámás nagy méretű erkély, ahol reggelente madárcsicsergésre ébredhetünk, vagy fogyaszthatjuk el a reggeli kávénkat. A tetőtér síkja alatt pedig rengeteg tároló hely található így kihasználva a hely adottságait.

A pince a ház oldalán kapott bejáratott ahol könnyedén kialakíthatunk akár egy wellness részleget, vagy konditermet, de akár egy nagyobb parti, vagy pihenő szobát.

Amennyiben elnyerte a tetszését ez a csodálatos ház, keressen bizalommal. Hogy könnyebb legyen a döntés meghozni, a hirdetési szöveg végén rövid kis videók linkjét találja. Amit ha bemásol a you tube videómegosztóra, úgy tehet egy rövid kis virtuális sétát a házban. Ezzel is megkönnyítve az ön döntését.

Youtube linkek:
A Duna House rendkívül kedvező hitel feltételekkel, hitel ajánlatokkal könnyítheti meg a vásárlását. Keresse hitelcentrumos munkatáramat, ahol pontos teljes körű tájékoztatást kaphat, az aktuális lehetőségekről, CSOK-ról.

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020