Eladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobásEladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobás
Eladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobás
5 500 000 Ft
68,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobás
Eladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobás
5,5 M Ft
68,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 532 7372
ReferensZagyiné Anett
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Kisnána a Sport utcában, 2 szobás

80 m2alapterület
2szoba
állapotú
1500 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok Kisnána egyik legcsendesebb utcájában egy 80 m2-es családi házat.

A ház 1957-ben fehér kőből és vályogból épült. Tetőszerkezete fa födémes, agyag cserép fedéssel.

Az ingatlan felújításra szorul, 2 szoba, 2 előszoba, kamra, valamint egy külön bejáratú helyiség, amely jelenleg konyha található benne, a fürdőszoba nem került kialakításra.

A villany és a gáz be van vezetve. Víz az udvaron található kerti csapig van bevezetve, csatorna az egész településen nincs, derítőt használnak.

A ház 1500 m2es telken helyezkedik el, melyen melléképületek is találhatóak, a kertben gyümölcsfák (alma, szilva, barack, mandula, birsalma, cseresznye) és málna bokrok, piros és fekete ribizli bokrok vannak.

Ajánlom ezt az ingatlant családosoknak, gazdálkodásra, állattartásra a telek nagysága miatt kiválóan alkalmas, valamint vállalkozás céljára is, akár munkásszállónak, vagy vendégháznak is kialakítható.

Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem, hívjon bizalommal:
Hétfőtől-péntekig 9-től 18 óráig.
Tel.:

Irányár: 5.500.000 Ft

  • komfort nélküli

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020