Kiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi házKiskunlacháza eladó családi ház
Kiskunlacháza eladó családi ház
33 000 000 Ft
320,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Kiskunlacháza eladó családi ház
Kiskunlacháza eladó családi ház
33 M Ft
320,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 320 6970
ReferensPataky Sándor
Telefonálok

Eladó családi ház
Kiskunlacháza eladó családi ház

103 m2alapterület
4szoba
állapotú
596 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapesttől 40 km-re fekvő Kiskunlacháza központjában megválik tulajdonosa ettől a vegyes építésű háztól. Az 596 nm-s összközműves telken több ütemben épített 130 nm-s lakóterületű, ház vegyes falazatú. Az újabban épített részek tégla a régiek vályogból masszív alapra épült. Az utcai fronton üzlethelység lett kialakítva, mely lehetőséget kínál saját vállalkozáshoz vagy bérbeadásra. Az üzlethelység különbejáratú és egy Wc, kézmosóval ellátott. A telken egy garázs és műhely-raktár is található. A házban négy szoba kettő fürdőszoba, külön Wc, konyha található. Az egyik szoba galériás. A telek két utcára nyílik. A fűtést gázcirkó a melegvízet villanybojler szolgáltatja. A ház belül jó állapotú és azonnal költözhető. Két bejáraton keresztül tudunk a házba jutni, így lehetőség van akár két különálló lakás kialakítására is. A ház külső része szépészeti felújításra szorul, de jó állapotú. A tető hagyományos cseréppel fedett. Az alaprajz csak tájékoztató jellegű.
Ajánljuk családoknak vagy vállalkozásoknak, akik szeretnék, ha munkahelyük és lakásuk egy helyen legyen.
Amennyiben érdekli az ingatlan, úgy keressen a hét bármely napján és egyeztetett időpontban bemutatom önnek az ingatlant. Amennyiben hitelre lenne szüksége, úgy cégünk hitelügyintézői nagy gyakorlattal térítésmentesen állnak rendelkezésre. Cégünk ügyvédei elvégzik a jogi teendőket.

  • komfortos
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021