Kiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi házKiskőrös eladó családi ház
Kiskőrös eladó családi ház
28 000 000 Ft
207,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Kiskőrös eladó családi ház
Kiskőrös eladó családi ház
28 M Ft
207,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 881 0703
ReferensHangya Szilvia
Telefonálok

Eladó családi ház
Kiskőrös eladó családi ház

135 m2alapterület
3szoba
állapotú
707 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Bács-Kiskun Vármegye Kiskőrös központi részén eladó egy 135 m2 családi ház és egy hozzá tartozó 70m2 üzlet helyiség. Az ingatlanban 3 nagy szoba, egy gardróbszoba, amerikai stílusú nappali- konyha és egy fürdőszoba található. Fűtését gázkonvektorok és cserépkályha is biztosítja. A tégla falazatú ingatlanban a külső nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték, a belső fa nyílászárók korszerűsítése az új tulajdonos feladata. A jó állapotú ház egy tisztasági festés után azonnal költözhető. A 707 m2 -es telken, a házhoz tartozó kis udvaron keresztül jutunk át az egykor vendéglátó egységként működő 70 m2-es üzlethelyiségbe. Megtalálható benne egy tároló, két mosdó helyiség és az üzlet. Az udvarról nyílik még hozzá egy plusz nagy tároló.
Az új tulajdonos számára kitűnő lehetőség egy saját vállalkozás működtetésére, vagy bérbeadásával fix bevétele származhat.
Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel és CSOK tanácsadással valamint teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezőbb konstrukciókkal lepjük meg Önt.
Bővebb információért keressen bizalommal.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023