Keszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi útonKeszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi úton
Keszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi úton
85 000 000 Ft
299,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Keszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi úton
Keszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi úton
85 M Ft
299,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 731 1407
ReferensKökény Efraim Vilmos
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Keszthely 6+6 szobás családi ház eladó a Rákóczi úton

284 m2alapterület
6 és 6 fél szoba
Felújított állapotú
872 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Balaton-parti családi ház, panorámás környezet!
A Balaton mellett, Keszthelyen, gyönyörű környezetben várja leendő tulajdonosát ez a 2003-ban épült, tágas terekkel rendelkező, igényesen megtervezett és kivitelezett családi ház. A város és a vízpart kis sétával is könnyen megközelíthető. A 872 nm-es parkosított, panorámás telek körülöleli az ingatlant, amit kedvező tájolásának köszönhetően körbesüt a nap.
A 284 nm-es ház több lakórésszel lett kialakítva, egy 40 nm-es tetőtéri, kettő apartman jellegű, ami 56 nm és 48 nm-es, egy 140 nm-es nagyobb lakrész, illetve egy reggeliztető helyiség is kialakításra került, ami igény szerint garázsokra is alakítható. Továbbgondolva, több generációs költözésre, családok üdültetésére egyaránt alkalmas. Ha üdültetési célra szeretni használni, természetesen a vendégkört is átadja a tulajdonos.
Az ingatlan fűtését cirkó gázkazán biztosítja. Az átgondoltság a gépészeti kialakításra is vonatkozik, a nem használt részek leválaszthatók, így gyakorlatilag teljesen költségmentesen fenntarthatók.
A ház megtervezése során a tulajdonosok úgy alakították ki a terasz és erkélykapcsolatokat, hogy az ott pihenni, kikapcsolódni vágyó lakók gyönyörködhessenek a panorámában és saját kertjük szépségében, de rejtve maradjanak a kíváncsi tekintetek elől.
A háztól csak pár száz méterre található a Balaton, ezért is igazán jó döntés az új tulajdonosnak, mivel adottságainak köszönhetően kedvenc kirándulóhelye az itt lakóknak és az ide látogató turistáknak.
Ha egyedi kialakítású, szép ingatlant keres, ahova csak be kell költöznie, akkor ezt a házat mindenképp a figyelmébe ajánlom! Várom megkeresését!
Érd. Kökény Efraim Vilmos +36 (30) 7311407

Referencia szám: HZ440636

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018