Keszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobásKeszthely családi ház eladó, 7 szobás
Keszthely családi ház eladó, 7 szobás
127 000 000 Ft
760,5 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Keszthely családi ház eladó, 7 szobás
Keszthely családi ház eladó, 7 szobás
127 M Ft
760,5 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 70 412 5401
ReferensPalotás Bolla Eszter
Telefonálok

Eladó családi ház
Keszthely családi ház eladó, 7 szobás

167 m2alapterület
7szoba
698 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Keszthely Balaton partján nagypolgári villa eladó Irodánk kínálatában!

A Balaton parttól 150 m-re kínálom eladásra ezt az 1900-as évek elején épült nagypolgári villát. A ház bár felújításra szorul, mégis minden pontjából árad az előkelőség. A helyiségek elrendezése, a szobák mérete, a belmagasság, minden apró részlet egy régi kor emlékét őrzi.
A telek mérete 698 nm, a ház 160 nm, amely az alsó szinten 4 szobából, konyhából és 2 fürdőszobából, a felső szinten pedig 3 szobából, konyhából, kamrából, 1 fürdőszobából és WC-ből áll. A ház akár bővíthető a tetőtér beépítésével, mivel ott is minden közmű rendelkezésre áll. Fűtése faelgázosító kazánnal és cserépkályhákkal megoldott, de gázzal is lehetséges lenne. Az udvarban 1 autó részére garázs, valamint összesen 10 nm-nyi tároló van. A kertben gyümölcsfák és öntözésre egy kút is található.

A ház rengeteg lehetőséget rejt magában, kiváló lehetőség nagycsaládosoknak, több generáció együttélésére vagy akár kiadásban gondolkodók számára is. Alsó szintjén akár üzlet, szolgáltató egység is kialakítható.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

  Hirdetés

  Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

  Hirdetés

  Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2022