Keszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteresKeszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteres
Keszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteres
64 000 000 Ft
219,9 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Keszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteres
Keszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteres
64 M Ft
219,9 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 731 1407
ReferensKökény Efraim Vilmos
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Keszthelyi családi ház eladó a Georgikon utcában, 291 négyzetméteres

291 m2alapterület
8szoba
Felújított állapotú
265 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Remek adottságokkal rendelkező, 291 nm-es családi házat kínálok eladásra Keszthely belvárosában.
Méretéből adódóan több generáció zavartalan együttéléséhez is kiváló.
Kívülről szigetelt, nagyon jó állapotú, míg belül igényes, azonban mégis családias hangulatú ház, amely három szintre tagolható.
A földszinten szoba, konyha, étkező, nappali és tusolós fürdő került kialakításra. Továbbá a bejárattal szemközti helyiség egy fogtechnikai labornak ad helyet. Ez ideális lehet a hasonló munkakörben tevékenykedők számára. De akár más jellegű tevékenységhez is remek lehetőség házon belül, például magánrendelőnek.
Különálló jellegéből adódóan, ez a földszinti rész kiadható akár albérlőnek, üdülőknek, míg a család nyugodtan élheti mindennapi életét az emeleten. Ahol szintén található hálószoba, két nagyobb szoba, nappali, étkező, fürdőszoba külön mellékhelyiséggel és egy világos, jól felszerelt konyha.
A gyerkőcöknek külön lakrész rendezhető be a manzárd szintjén, melyet keleti és nyugati irányból nagyméretű erkély szegélyez. Keleten a Keszthelyi-hegyvidékre és a Balatonra is rá láthatunk.
Az udvaron belül egy bűbájos nyári konyhában készíthetünk könnyed étkeket egy nyáresti baráti vagy családi összejövetelhez, melyet a kellemes Balatoni levegőn, a fedett pavilon alatt tálalhatunk.
Ebben az ingatlanban minden családtagnak biztosan jut szoba, senkinek sem kell majd osztozkodnia.
Higgyen a szemének, győződjön meg róla személyesen! Hívjon, vagy írjon bátran!
Érd. Kökény Efraim Vilmos +36 (30) 7311407

Referencia szám: HZ426301

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018