Kecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi házKecskemét eladó családi ház
Kecskemét eladó családi ház
62 000 000 Ft
433,6 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Kecskemét eladó családi ház
Kecskemét eladó családi ház
62 M Ft
433,6 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 70 657 3654
ReferensDomián Róbert
Telefonálok

Eladó családi ház
Kecskemét eladó családi ház

143 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
655 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kecskeméten, Bethlenváros Széchenyivároshoz közel eső családi házas övezetében, 655 nm-es telken álló, 2 szintes, szint eltolással épített, folyamatosan karbantartott állapotú előkertes + hátsókertes, 4 szobás családi ház, garázzsal, fedett terasszal, gondozott kerttel, alagsorral eladó

Megvételre kínálok Kecskeméten a Határ utcában, csendes, forgalomtól mentes családi házas övezetben, 655 nm alapterületű telken álló 143 nm alapterületű, mindösszesen 92,55 nm-es lakótérrel és 51 nm-es alagsorral, szint eltolással megépített, nappali + 3 egész szobás, összkomfortos, 2011-ben, 2016-ban és 2018-ban különböző felújítások elvégzésével karbantartott és korszerűsített családi házat, udvari gépkocsi parkolási lehetőséggel, alagsori elektromos távműködtetéssel vezérelhető kapuval szerelt garázzsal, alagsori tárolóhelyiségekkel, kb. 30 nm-es, polikarbonáttal fedett terasszal, folyamatosan gondozott kerttel.

A ház 1986-ban oldalhatárra épült beton alapzattal és beton födémszerkezettel, Thermoton 30-as blokktégla falazó elemből, benne 2 soros polisztirol hőszigetelő pogácsás falazattal készült, elnyújtott sátortetős, E betongerendás, kiváló állapotú födémszerkezettel, ahol a tetőszerkezet szigetelt cserepeslemez fedést kapott az eredeti pala fedés tetejére. Zsalugáteres, 2 rétegű hő- és hangszigetelt ablakokkal és redőnnyel szerelt. Jelenlegi állapotát annak köszönheti, hogy több ízben tulajdonosa további műszaki felújításokat végzett el.

A telek méretéből adódóan családok számára ideális udvarral és kerttel határolt, északnyugati tájolású ingatlanba érkezünk. Az épület előkertes, a házat a kétszárnyú kapun keresztül közelíthetjük meg mind egyénileg és autóval, valamint az elektromos távirányítású kapun és garázskapun az alagsori garázsba történő behajtással. A betonozott kocsibeállón egészen a telek közepéig tudunk eljutni az udvaron keresztül. Az udvaron a házhoz kapcsolódóan a polikarbonát lemezzel fedett kb. 30 nm-es tágas, a téli időszakra elhúzható fóliával zárható terasz nyújt tavasztól őszig kikapcsolódásra alkalmas helyet.

A házba az udvarból a fedett teraszon jobbra fordulva a kétszárnyú bejárati ajtón juthatunk be, és a tágas előteres közlekedőből balra nyíló hatalmas, kerámia burkolatos nappaliba kerülünk. A 10 nm-es, kerámia burkolatú előtérből a nappali mellett nyílik meg a 9 nm-es világos konyha, végében a 2,5 nm-es kamrával. Az előtérrel szemben a konyha mellett találjuk a 2,34 nm-es, járólapos mosókonyhát és a külön nyíló, járólapos 1,1 nm-es mellékhelyiséget. A fából készült lépcsőzeten feljutva az eltolt szinten, vagyis a 4,94 nm-es galériáról külön nyílnak meg a hálószobák, jobbra a 16,2 nm-es, középen a 11 nm-es, balra pedig a 12 nm-es található. A galéria bal oldali végében a 3,78 nm-es csempézett és járólap burkolatú kádas, ablakos fürdőszoba kapott helyet.

Műszaki állapot: a ház jó állapotú, modern kivitelezés jellemzi, mely a tulajdonos törekvése volt. A 3 féle, egyenként is és kombináltan is használható (gázcirkó, vegyes tüzelésű kazán, 4 modulból összeállított vákuumcsöves napkollektoros) fűtésrendszereken keresztül padlófűtés gondoskodik a melegről minden szinten, melyet egy 750 literes melegvíz tárolóval mindhárom rendszer ki tud szolgálni, és amiből a használati melegvíz és a fűtés is üzemel. Az összes nyílászáró minőségi 2 rétegű hő- és hangszigetelt ablak. A konyha, méretre gyártott elemekkel és klasszikus konyhabútorokkal felszerelt, gépesített, 4 lángos gáztűzhellyel, szagelszívóval lett felszerelve. A házban 1 klíma gondoskodik a megfelelő hőérzetről. 2016-ban 5 cm-es EPS utólagos homlokzati hőszigetelést kapott a kőporos vakolatra a ház, ekkor kerültek be az új ablakok és redőnyök is a szobákra. A padlástér perlitbetonos aljzatszigetelést, a felső szint feletti födém pedig kőzetgyapot kiegészítő szigetelést kapott.

Közlekedés: elhelyezkedéséből eredően gépkocsival könnyedén, és gyorsan megközelíthető az M5-as autópálya, valamint a tömegközlekedés is megoldott. A városközpont 5-10 percre. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, játszótér pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak. A bevásárlást (Penny, Tesco, kisboltok) segítik.

Elsősorban családosok, családot tervezők figyelmébe ajánlom, akiknek fontos a mai kor követelményeinek is maximálisan helyt állóan megépített lakóhely, a nyugodt, csendes környezet, akik kertes családi házra vágynak udvari kocsi beállóval és garázzsal, alacsony rezsivel.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021