Karancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi útonKarancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi úton
Karancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi úton
11 900 000 Ft
79,3 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Karancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi úton
Karancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi úton
11,9 M Ft
79,3 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 70 383 7014
ReferensCsirke Erika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Karancslapujtői eladó ikerház, 4 szobás, a Petőfi úton

150 m2alapterület
4szoba
állapotú
1138 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Nógrád megyében, Karancslapujtőn, 2 szintes családi ház eladó. Az ingatlanhoz 1138 nm telek tartozik, gyümölcsfákkal beültetett, a ház előtt fúrt kút található. A ház alagsorában külön bejárattal egy kétszobás önálló lakrészt alakítottak ki.
A következő szinten lévő lakótér két szobából, konyhából, étkezőből fürdőszobából, előszobából és közlekedőből áll, ez utóbbiból lehet feljutni a padlástérbe, ami szintén beépíthető. A ház összközműves, fűtése gázkazánnal és szilárd tüzelésű kazánnal is lehetséges.
Gépkocsival parkolni az udvarban lehet, az ingatlan azonnal költözhető.
A szakipari szerkezeteket és burkolatokat 2006.-ban felújították. A szuterén lakhatóvá tételével, az épület két generáció számára is megfelelő.
A település Nógrád megye északi részében, a Dobroda-patak völgyében található, a megyeszékhelytől, Salgótarjántól légvonalban 9 kilométerre északnyugatra. Kizárólag közúton közelíthető meg. A falutól északkeletre emelkedik a 725 méter magas Karancs hegy.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitel megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez, igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Érd: Csirke Erika

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020