Eladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobásEladó, Kalocsa, 3 szobás
Eladó, Kalocsa, 3 szobás
17 500 000 Ft
176,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó, Kalocsa, 3 szobás
Eladó, Kalocsa, 3 szobás
17,5 M Ft
176,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 985 6862
ReferensKovács László kalocsaiingatlan.hu
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Kalocsa, 3 szobás

99 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
518 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kalocsán a Ciglédi kertekben 3 szobás 99 m2 hasznos alapterületű összkomfortos felújított családi ház szép rendezett udvarral eladó!
A szobák mellett szélfogó, előszoba, konyha, étkező, fürdő-WC és éléskamra található a házban. A teljes belső felújítás az elmúlt egy évben történt. A fűtés kombi gázkazánról üzemel, de van lehetőség vegyes-tüzelésű kazán beépítésére is. A rendezett udvart faszerkezetű kiülő, díszkút, grillsütő,  kerti tó és sok növény teszi hangulatossá. Az ucai bejáratú garázsban kettő autónak van hely. Az udvari melléképületben tárolók és a pincelejáró lett kialakítva.
Az ingatlan a Vajas csatorna közelében van, közelsége nagyon kedvező a horgászni szerető leendő tulajdonosoknak. Az ingatlanhoz a berendezés egy része is megvásárolható.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020