Családi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteres
Családi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteres
34 900 000 Ft
175,4 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteres
Családi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteres
34,9 M Ft
175,4 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 70 625 1223
ReferensSzabóné Kristóf Beáta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Családi ház eladó Kakucs, a Galamb utcában, 199 négyzetméteres

199 m2alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
719 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Csendes kisváros, Kakucs.

Budapest közelében Kakucson találtam Önnek ezt a remek lehetőséget.

Miért is beszélek lehetőségről, erről hamarosan bővebben is beszélni fogok.

A ’80-as években épült ház remek alapot adott a jelenlegi tulajdonosainak az ingatlan korszerűsítésére. A nyílászárók a mai kor követelményeinek megfelelő szigetelt, redőnnyel ellátott ablakokra lettek cserélve, valamint külső szigetelést és színezést kapott ez a jelenleg 90 nm lakóterű klimatizált ingatlan. És miért mondom, hogy jelenleg?

És itt kanyarodnék vissza a lehetőségekre.

A tetőtér, mely impozáns méreteket rejt, bár most egy légterű, de ebben van az igazi lehetőség, hisz úgy variáljuk a falakat, ahogy nekünk a legpraktikusabb – a befoglaló méretei alapján, 3 lakószoba és vizesblokk kialakítható.

És ha úgy gondolnák, hogy itt végetért a lehetőség, hát nem kedves érdeklődő.

Tartozik még egy különálló melléképület is ehhez az ingatlanhoz. A klasszikus szoba, konyha, fürdő kialakítású. Ezeken túl gazdasági épületet és egy gépkocsigarázst találunk még a 719 nm-es telken. A pince 90 nm itt szintén megoldható, akár két autó beállása is.

És mindez az Öné lehet, semmi mást nem kell tenni, mint felhívnia engem, hogy elkalauzoljam Önt az új otthonába.

Ha csak egy pici hiányzik a vételárhoz, vagy esetleg a felére lenne szükség - Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll az Önök szolgálatára. Hívjon még ma, hogy ne maradjon le erről a lehetőségről!

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020