Eladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobásEladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobás
Eladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobás
65 000 000 Ft
361,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobás
Eladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobás
65 M Ft
361,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 29 884 038
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensWilczek-Nagy Mónika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Isaszeg, 2+4 szobás

180 m2alapterület
2 és 4 fél szoba
Felújított állapotú
1363 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Isaszegen keresi új tulajdonosát egy 180 nm -es 5 szobás 2 külön lakrészes családi ingatlan !

A ház 2000-ben épült, az akkori legmodernebb anyagok felhasználásával.

2 szinten 180 nm lakótér áll rendelkezésre, ami okosan elhatárolódik egymástól, hiszen pont a bejártnál kapott helyet a feljáró az emeletre, így szinte észrevétlenül közlekedhetünk anélkül, hogy a lent élőket zavarnánk. Feljutva egy tágas előtérbe lépünk, onnan nyílik 2 külön bejáratú szoba és egy zuhanyzós fürdő wc-vel. Igény esetén konyha is kialakítható.

Az aló szint élettere is remek elosztású. Nappali, amerikai konyha 76 nm, ami valódi kényelmet nyújt az ott tartózkodásra családdal vagy akár egy nagyobb baráti társasággal. A hangulatot csak fokozza a nem csak szép, de használható kandalló. A ház déli fekvésű, reggeltől estig napsütéses, világos.

Az egész alsó szint körbe ablakozott, mindegyike redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott, valamint kellemes kilátás nyílik a parkosított kertre és a rendben tartott kerti tóra. A nappaliból egy nyitott terasz is elérhető. Mind a három hálószoba külön bejáratú.

Fürdője nagy, káddal, zuhanyzóval, wc-vel ellátott. Ezek kívül még egy vendég wc is kialakításra került. A mosás és szárítás külön háztartási helyiségben megoldott, ahol az új típusú gázkazán is el lett helyezve. Radiátoros gázfűtés mellett padlófűtés is van a házban, ami roppant hasznos, hiszen többnyire járólapos burkolatot kapott a padló. A házból bejuthatunk a dupla garázsba is, ahol még egy kisebb tároló lett kialakítva.

Az ingatlan riasztóval ellátott, személyi beengedés kaputelefonos rendszerrel megoldott.

A telek nagy méretű, helyi viszonylatban egyedi, hiszen dupla telek (1363 nm ). Összközműves, szépen rendben tartott. Utca felőli része parkosított, garázshoz vezető beálló térkövezett, hátsó rész füvesített, gyümölcsfákkal telepített.

Ha pénzügyi segítségre van szüksége, bankfüggetlen Hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére rövid ügyintézési határidővel és mind emellett magas szinten felkészült ügyvédünk biztosítja a korrekt és zökkenőmentes ügymenet lebonyolítását.

További részletes információkért keressen bizalommal !

Referencia szám: HZ504077-IT

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020