41 000 000 Ft
512,5 E Ft/m2
  • Térkép
41 M Ft
512,5 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 632 5934
ReferensSvajer Beatrix
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Inárcs, 80 négyzetméteres

80 m2alapterület
2szoba
állapotú
720 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Inárcs központi részén eladóvá vált egy nyugodt hangulatú, 80m2-es családi ház. A ház aszfaltozott utcában van, közelben minden fontosabb intézmény - iskola, óvoda, orvosi rendelő, állatorvosi rendelő, üzletek.

A családi ház 1953-ban épült, beton alapra, vályog falazattal. Az alap stabil, sehol nincs repedés a falakon! A tetőt bramac betoncserép fedi, körben ereszcsatornázott. 2007-ben a házon felújítást végeztek, ekkor a villanyvezetékek ki lettek cserélve, illetve új fa nyílászárók lettek beépítve 5.1 termoüveggel. A fürdőszoba teljes mértékben fel lett újítva. A házat és a kertet, udvart folyamatosan karbantartja a gondos tulajdonosa. 

Az épületben jelenleg két hálószoba, egy étkező, egy előszoba, egy konyha, egy fürdőszoba (wc is itt van), egy kamra található. Két bejárat van, az egyik utcafronti, a másik a hátsókert felől nyílik. Az udvari bejáratnál először egy 20m2-es, beépített teraszra jutunk, innen tudunk továbbmenni a lakásba, illetve itt még pluszban kialakítottak a teraszról egy külön nyíló szobát. A házba minden közmű be van vezetve, fűtés gázkonvektorral megoldott,  illetve kiegészítő lehetőségként működő cserépkályha is rendelkezésre áll. A melegvizet villanybojler adja. 

A szobák parkettásak, a többi helyiség kerámia lapos burkolatot kapott. 

A ház melléképületében van a pince, illetve egy nagy kamra.Az udvaron fedett kocsibeálló, illetve állatartásra alkalmas épületek vannak.

A ház berendezései, bútorai megegyezés tárgyát képezik.

 

 

Jöjjön el,nézze meg és szeressen bele ebbe a kedves házba! 

Svajer Beatrix


  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023