Hódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadvaHódmezővásárhely, cím nincs megadva
Hódmezővásárhely, cím nincs megadva
54 800 000 Ft
498,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Hódmezővásárhely, cím nincs megadva
Hódmezővásárhely, cím nincs megadva
54,8 M Ft
498,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 20 360 7260
ReferensGajdánné Patak Petra
Telefonálok

Eladó családi ház
Hódmezővásárhely, cím nincs megadva

110 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
Új építésű
1035 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Hódmezővásárhely, Új-Kishomok városrészen eladó egy 137nm-es téglaépítésű családi ház. Az ingatlan 1035nm-es telken, a 47-es főúthoz és a városi elkerülő úthoz közel, mégis csendes utcában található.

Az ingatlan lakórésze 110nm, melyhez közös tetővel kapcsolódik a 27 nm-es garázs- tároló, amit fedett tornác köt össze a bejárattal.

A házban 3 hálószoba, gardróbhelység, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, illetve külön egy Wc-kézmosóval található. A nappali-konyha kertkapcsolatos, 40nm-es részben tetővel fedett teraszra nyílik. Az árnyas kertben egy kb.10nm-es, vályogból épült szerszámtároló kisház is fellelhető.

Az ingatlan központi fűtési rendszerét egy melegvíztárolós, kondenzációs gázkazán biztosítja. A 3 hálószobában radiátor, a többi helységben padlófűtés szolgáltatja a meleget, illetve alternatív fűtésként a nappaliban egy hangulatos kandalló is kivitelezésre került. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésű fa ablakok.

Az egész házban a riasztó- és füstérzékelő rendszer előkészítése megtörtént, illetve a 3 fázis is bevezetésre került. ( 380V ).

Ajánlom 3-4 fős családoknak, akik nem szeretnének felújítani. Az ingatlan egy tisztasági festés után azonnal költözhető!


Falazat anyaga: Tégla

  • összkomfortos
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021