Eladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcábanEladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcában
Eladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcában
28 000 000 Ft
142,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcában
Eladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcában
28 M Ft
142,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
ReferensÉkes Felícia
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 6 szobás Hódmezővásárhely a Mikszáth Kálmán utcában

196 m2alapterület
6szoba
állapotú
858 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Hódmezővásárhely Kertvárosának egyik legcsendesebb utcájában, a Népkert és az uszoda közelében eladásra kínálok egy kiváló lehetőséggel rendelkező ingatlant. A lakóház egy 858 m2-es telken épült 1967-ben. A tégla építésű házban 2 lakás lett kialakítva. Eredetileg csak a földszint volt lakható, a tetőtér 1993-ban lett beépítve. A két lakás különálló egységként használható, így kiváló lehetőség akár 2 generációnak is. Az alsó és felső szint külön gáz-mérőórával és egymástól teljesen független fűtéssel rendelkezik.
A földszint alapterülete 110 m2, ami 3 szobából, konyhából, fürdőszobából, 2 kamrából, egy közlekedőből és egy étkezőből áll. A szobák parkettásak, a többi helyiség mozaik lappal borított. A szobák és az étkező fűtését HÉRA égős cserépkályha biztosítja, míg a többi helyiségben gáz hősugárzó és konvektor szolgáltatja a meleget.
A tetőtérbe a földszinti étkezőből lehet feljutni. Az itt kialakított lakás klímával felszerelt, alapterülete 86 m2, ami 3 szobát, konyhát, fürdőszobát és egy pihenő „teret" foglal magába. A falak lambériázottak (műanyag és fa), a padló parketta borítású.
Az épülethez tartozik egy nagy terasz, ami Keleti fekvésű, így a nyári estéken kellemes hűsölést biztosít.
Az udvar végében található a melléképület, ami egy műhelyből és egy 2 autó számára elegendő 7x 5 m-es garázsból áll.
Az épület teljes közművel rendelkezik, per és tehermentes.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020