Hódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcábanHódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcában
Hódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcában
17 500 000 Ft
116,7 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Hódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcában
Hódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcában
17,5 M Ft
116,7 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 728 0124
ReferensDudinszky János
Telefonálok

Eladó családi ház
Hódmezővásárhelyi eladó családi ház, 6 szobás, a Csomorkányi utcában

150 m2alapterület
6szoba
állapotú
1100 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Hódmezővásárhely, Újvárosban található ez a három lakást magában foglaló, nagy részben téglából épült családi ház. Összesen 150 m2 lakótérrel rendelkezik. Mindegyik lakrészben 2 szoba, konyha, fürdő és WC található. A burkolatok járólap, laminál padló, padlószőnyeg. A fűtés gáz radiátorokkal megoldott. Beköltözhető állapotban van. Befektetőknek is tudom ajánlani, jelenleg is, mind a három lakrész ki van adva albérletbe. Nagy létszámú családnak, több generációnak is kiváló lakhatóságot tud biztosítani. A közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez kell.
Amiben még tudunk segíteni! Lakástakarék számlákra kedvező, fix kamatú, azonnali hitelek. Banki és kombi hitelek. CSOK igénybevételének lehetősége használt és új ingatlanokra. Ingyenes hiteltanácsadás! Hiteltanácsadásért hívja a fenti telefonszámot!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021