19 900 000 Ft
248,8 E Ft/m2
  • Térkép
19,9 M Ft
248,8 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 282 0522
ReferensMüllerné Tóth Mária Gyöngyös
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Hatvan, 3 szobás

80 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
20 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: MTM/85947
Óhatvanban a belváros központjában teljesen felújított három szobás kis családi ház eladó.
A felújítás az alapoktól a tetőig történik. Benne foglaltatik: a nyílászárók cseréje, modern kondenzációs kazánnal történő központi fűtés kiépítése, villamosvezetékek felújítása, vadonatúj fürdőszoba kialakítása, padlóburkolatok; tehát az új tulajdonosnak csak be kell költöznie.
A telek ugyan aprócska, mégis szabad teret biztosít. Autóra nincs szükség, gyalogosan minden pillanatok alatt megközelíthető.

Hatvanban két bölcsőde, nyolc óvoda és öt általános iskola működik. A városban működő Damjanich Ipari Szakképzési Intézet a megye legnagyobb középfokú iskolájaként több szakmában biztosít szakmunkás-, szakközépiskolai és technikusi képzést.
A településen egy könyvtár és annak egy fiókkönyvtára működik. 148 518 dokumentumnyi gyűjteménye kifejezetten nagynak számít, és több értékes magángyűjtemény köteteit is egyesíti. A városban működik a TIT Bugát Pál Egyesület Hatvani Irodája is, amely többek között OKJ-s képzéseket, nyelvtanfolyamokat és felvételi előkészítőket szervez.
A város művelődési életének komoly színtere a Grassalkovich Művelődési Központ, ahol számos ifjúsági és kulturális rendezvényt szerveznek. Itt rendezik meg minden évben a Kastély Napokat és az Összművészeti Fesztivált.
A településen több komolyzenei zenekar és együttes és sportegyesület működik. A hatvani labdarúgók az NB III-ban játszanak, míg a kézilabdázók az NB II-es osztályban szerepelnek. Továbbá minden évben Hatvanban rendezik a Roncsderby Európa-bajnokság első futamát a strand mellett amely kiváló programokat kínál a nyári időszakban, csak úgy mint a Népkertben a futballpálya mellett megrendezésre kerülő fesztiválok, koncertek, autós találkozók.
Átfolyó forgalma révén kereskedelmi város, számos üzletlánccal, vásárlási lehetőséggel.

Hívjon bizalommal, személyes megtekintéshez!

CSOK- és hitel ügyintézésben azonnal díjmentesen segítünk!

  • házközponti
  • Épület emelet: földszint
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019