Gyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi házGyömrő eladó családi ház
Gyömrő eladó családi ház
48 000 000 Ft
436,4 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Gyömrő eladó családi ház
Gyömrő eladó családi ház
48 M Ft
436,4 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 1 701 6040
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensUnger Zsuzsanna
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Gyömrő eladó családi ház

110 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
852 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Gyömrőn, Klotildtelepen eladóvá vált egy újszerű, 3 szintes családi ház, nagy méretű (nyeles) telekkel!
Csendes utcában, de közel a központhoz található az ingatlan, buszmegálló, közért, játszótér pár lépésre van.

Az önálló ház egy nyeles telken található, elszeparált, jó méretű hátsó kerttel rendelkezik, melyen még egy lakható faház is található.

Félszuterén szinten helyezkedik el a dupla, szerelőaknás kb. 40 nm-es garázs, valamint a mosókonyha wc-vel. Innen is van feljárat a házba, illetve természetesen kívülről is.

Pár lépcsőfokon jutunk el a földszintre, ahol nagy méretű terasz is szolgálja a kényelmet. A teraszkapcsolatos nappali, étkező és félig elszeparált konyha, valamint egy hálószoba és a fürdőszoba található itt. Kényelmesen kialakított lépcsőn jutunk a felső szintre, ahol egy nappali-társalgó rész, 2 hálószoba és egy fürdőszoba (ez befejezésre vár) lett kialakítva.

A ház 40 cm-es téglából épült, 5 cm szigeteléssel ellátva, hang és hőszigetelő műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A fűtést jelenleg vegyes tüzelésű kazán látja el, de a gáz is be lett vezetve a telekre!

Családok részére ideális választás, tágas ház, szép, jó méretű kerttel, remek helyen!

  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020