Gyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobásGyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobás
Gyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobás
26 900 000 Ft
340,5 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Gyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobás
Gyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobás
26,9 M Ft
340,5 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 29 884 037
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensMárton Melinda
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Gyömrő ikerház eladó, Segesvári utca, 1+1 szobás

79 m2alapterület
1 és fél szoba
állapotú
324 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Kedves kis házikó Gyömrőn!

Budapest határától mindössze 7 km-re, Gyömrőn kínálunk eladásra egy jó elosztású kis házikót. A 79,3 nm lakóterületű ingatlan vegyes falazattal (vályog, tégla) épült, tégla és beton alapra. A házba egy beépített előszobán keresztül juthatunk, ahonnan máris az étkezős konyhában, a lakás „szívében” találjuk magunkat.

Innen egy boltíves bejáraton keresztül a nappaliba, a másik irányba pedig egy kis folyosón a két félszobába érünk. A lakásban egy méretes kamra is található, amely bizonyára az új háziasszonynak is nagy kedvence lesz majd.

Az aprócska kis fürdőszobában hangulatosan kialakított, nyers téglával kirakott zuhanyzó, mosdó és WC található. A melegvízért egy 120 literes villanybojler a felelős, míg a meleget gázkonvektorok és egy hangulatos kályha biztosítja, amely akár egymaga is képes az egész házat befűteni. A víz- és villanyvezetékek 8 éve lettek felújítva. A nyílászárók részben fára lettek cserélve.

A ház végében egy lépcső vezet a tetőtérbe, amelynek beépítése részben megkezdődött (10 éve új tetőszerkezetet és cserepet kapott), tehát a lakótér könnyedén bővíthető.

Az ingatlanhoz tartozó telek 324 nm, amelyen egy kút és egy fából épült hangulatos tároló is található, illetve több kocsi beállására is lehetőség van az udvarban. Az előkertben akár kedvünkre kertészkedhetünk is.

Keressen bizalommal a hét bármely napján! Nézzük meg együtt és találja meg új otthonát!
Referenciaszám: HZ509482

  • gáz (konvektor)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020