Göd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobásGöd új építésű, 4 szobás
Göd új építésű, 4 szobás
139 000 000 Ft
709,2 E Ft/m2
 • 25 fotó
 • Térkép
Göd új építésű, 4 szobás
Göd új építésű, 4 szobás
139 M Ft
709,2 E Ft/m2
 • 25 fotó
 • Térkép
+36 30 223 7376
ReferensFarkas Erika
Telefonálok

Eladó családi ház
Göd új építésű, 4 szobás

196 m2alapterület
4szoba
Új építésű
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Göd, Felső-göd részén, az Ilka patak partján eladó okos otthon rendszerű önálló családi ház!
A természet közelében csendes, nyugodt környezetben, patakparton egy tóval szemben, jó energiák között élni nagyon megnyugtató. Kiváló életkörnyezet családosoknak és természetkedvelőknek, miközben minden vásárlási és közlekedési lehetőség csak pár perc távolságra található.

A ház a mai legmodernebb technológiával készül, a család felhőtlen kényelmét biztosítva! Mitsubishi hőszivattyú, mennyezet hűtés-fűtéssel és padló fűtéssel. Beépített hővisszanyerős szellőztető rendszer biztosítja a szellőztetés nélküli légcserélést és megakadályozza a párásodást. A ház szigetelésénél alkalmazott 19 cm dryvit réteg szinte 0 forint fűtésköltséget eredményez. A legkiválóbb minőségű nyílászárók tökéletes hang és hőszigetelést biztosítanak, beépített szúnyoghálóval szerelve. Az okosotthon biztosítja a telefonról is vezérelhető alumínium redőnyök, a fűtés és hűtés, valamint a riasztó és biztonsági rendszer működtetését. A felszerelt napelemekkel szinte teljességgel kiváltható a ház elektromos igénye melyet az ár tartalmaz. A geotarifás villanyóra segítségével a hálózatba visszatöltött felesleges energia még a rezsi csökkentésében is segít. A ház biztonságáról távfelügyelettel rendelkező riasztó redszer gondoskodik. A kerítés extra tartós WPC lécek alkalmazásával és bazalt kőből készül. A távirányítású elektromos kapu, a ház körüli LED-es díszvilágítás és az egyedi viacolor tovább növelik az amúgy is magas színvonalat.

A leendő tulajdonos saját ízléséhez alakíthatja a belső ajtókat, burkolatokat és a falak színét. A vásárlónak prémium minőségű burkolatok beépítését biztosítjuk 6.000 Ft/m2 árig. Igény esetén a belső falakon még lehet módosítani az építés mostani szakaszában.

Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, a gödi termál víz, iskola, óvoda, vasútállomás, bevásárló helyek a közelben, mégis gyönyörű, csendes természet közelben élheti itt életét.
További kérdésért hívjon bizalommal.

Ingatlanszakértő kollégáink több éves ingatlanszakmai és értékesítői tapasztalattal segítenek felkutatni az Önnek legmegfelelőbb otthont, vagy befektetést. Ingatlan értékesítésben és vásárlásban nyújtott támogatásunkkal, Ön egy hozzáértő segítőt szerződtet maga mellé, aki szakmai tanácsaival biztonságot teremt befektetései köré. Bízza ingatlanügyeit a BudaPrimera!

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021