Göd 2 szobás családi ház eladóGöd 2 szobás családi ház eladóGöd 2 szobás családi ház eladóGöd 2 szobás családi ház eladóGöd 2 szobás családi ház eladóGöd 2 szobás családi ház eladóGöd 2 szobás családi ház eladóGöd 2 szobás családi ház eladóGöd 2 szobás családi ház eladóGöd 2 szobás családi ház eladó
Göd 2 szobás családi ház eladó
47 000 000 Ft
701,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Göd 2 szobás családi ház eladó
Göd 2 szobás családi ház eladó
47 M Ft
701,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2887
ReferensFodor Tivadar
Telefonálok

Eladó családi ház
Göd 2 szobás családi ház eladó

67 m2alapterület
2szoba
állapotú
979 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Rendkívüli lehetőségekkel rendelkező családi ház Felsőgödön!
Eladó Felsőgöd népszerű családi házas övezetében egy 979 nm-es önálló telken épült 67,75 nm hasznos alapterületű, téglaépítésű, földszintes, 2 szobás családi ház. A házhoz tartozik egy közel 9 nm alapterületű kazánház, egy külön elhelyezkedő tégla építésű 15 nm kisház, mellette egy gépkocsi befogadására alkalmas fedett garázzsal.
Az ingatlan összközműves. A lakóház jelenlegi formáját még a 60-as években alakították ki, az akkor közkedvelt áttekinthető belső elosztással: járólappal burkolt nagyméretű (közel 15 nm) konyha, melyből a kert is külön megközelíthető, utcai frontra néző déli fekvésű, rendkívül világos, 2 db lakószoba, lakószobából is megközelíthető fürdőszoba, tágas kamra, előszoba és különálló WC.
A lakóépület homlokzata eredeti kőporos, átlagos állapotban, eredeti fa nyílászárókkal. Tetőszerkezetén a cserepeket már cserélték. Az eredetileg 38 cm vastag falak alkalmasak akár a felfelé történő ráépítésre is, de a telek nagysága bőven támogatja a vízszintes bővítést vagy akár egy különálló családi ház kialakítását is, ezzel jó lehetőséget kínálva az összeköltözők részére.
A telken akár 4 gépkocsi részére is nyitott beálló kialakítható, az önálló fedett garázs jelenleg 1 személygépkocsi tárolására alkalmas. A házhoz tartozó kert déli irányból benapozott, gondozott, jól áttekinthető, a tároló, illetve téglaépítésű különálló kisház tovább alakítható.

Az ingatlan Felsőgöd központi részén, de csendes, zöldövezetben található. A legfontosabbak: a vonatmegálló, orvosi rendelő, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség 5 percnyi gyalogos távolságra vannak, a volánbusz is 10 percen belül elérhető. A DUNA part 15 perces séta távolságra van.
Mind az M2 mind a 2-es főútvonal a gépkocsival közlekedők számára gyors útvonalat biztosít Budapest és Vác irányába. A legkevesebb 30 percenként közlekedő vonat pedig közvetlenül a Nyugati pályaudvarra érkezik.
Göd város a Duna-part közelsége miatt hangulatos, nyugodt lakóhelyet biztosít az itt letelepülni vágyóknak.
Győződjön meg minderről személyesen is!

  • gáz (cirko)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019