Göd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi ház
Göd eladó családi ház
159 000 000 Ft
386,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Göd eladó családi ház
Göd eladó családi ház
159 M Ft
386,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8714
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensCseriné Bakos Anikó
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Göd eladó családi ház

411 m2alapterület
5 és fél szoba
1080 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Göd az északi agglomeráció ékköve, egy dinamikusan fejlődő természetközeli kertváros a Duna szomszédságában, Budapesttől mindössze 20km-es távolságra.
Híres jó nevű iskoláiról, Nagymarosig húzódó bicikliútjáról, szabadstrandjáról, egyedülálló Homokszigetéről és csodálatos Duna-partjáról.

Itt került eladósorba, egy kiváló állapotú, nagy alapterületű, exkluzív MEDITERRÁN ÁLOMOTTHON
A ház abszolút presztízs környéken, a Duna-parttól mindössze 2 utcára található, szebbnél szebb házak lakta csendes, családi házas utcában.
Intim kertje KURIÓZUM MÉRETŰ (1080m2!), gyönyörűen gondozott, buja dísznövényzettel ültetett, helyet kapott benne sziklakert, halastó, japánkert és rózsalugas is, melyek öntözése kútról biztosított telepített, automata öntözőrendszerrel.
A belső elrendezést tágas, sűrűn napozott egybenyíló terek jellemzik, Tulajdonosai egyedi hangulatvilágot teremtve álmodták meg.
A konyha teljes gépesítéssel rendelkezik, konyhaszigettel felszerelt, hatalmas alapterületen együtt helyezkedik el az étkezővel és a mindössze szinteltolással szeparált nappalival. A nappalit 3 irányból hatalmas ablakok ölelik körbe, így abszolút a kertre körpanorámás. Éke a párkányos kandalló és a rusztikus kút, mely az épületen belül, kovácsoltvas koronát kapva emeli a ház varázslatos hangulatát.
Földszinten található még a wellness részleg, melyben a jakuzzin felül szauna, és gőzkabin is található, és alapterületének köszönhetően rendkívül alkalmas hálószoba kialakítására!
Emeleti szinten 2 fürdőszoba és 3 hálószoba alkotják a helyiséglistát, minden szoba teraszkapcsolatos, gondozott zöldkörnyezetre néz! A szülői hálószoba külön gardróbhelyiséggel és fürdőszobakapcsolattal rendelkezik.
A hálószobák antik tölgyfa parkettásak, a beltéri ajtók szintén tömörfa nyílászárók. A teakfa bútorzat megegyezés tárgyát képezi!
Fűtést korszerű cirkókazán biztosítja, alsó szinten padlófűtéssel, emeleti szobákban radiátoros hőleadókkal.

Gépjárművek parkoltatására 4 állásos garázs áll rendelkezésere, a térburkolt autóbeállón további 4 autó kényelmesen elfér.

Jöjjön el, tekintse meg, amennyiben olyan Otthont keres, ami EGYEDI,ahol az utolsó szögig megmutatkozik a minőség, ami presztízs helyen, Dunához közel, a Fővárostól egy szemplillantásra van!

Lokáció: Duna-part 2perc, Duna Csárda szintén, Bicikliút 5perc, Bp-re rend
szeresített távolsági buszmegálló 10perc (Bp Városkapu 30perc).
Autópálya 10p amin keresztül a Főváros 25perc alatt elérhető.

  • gáz (cirko)
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019