Felsőtárkány eladó családi házFelsőtárkány eladó családi házFelsőtárkány eladó családi házFelsőtárkány eladó családi házFelsőtárkány eladó családi házFelsőtárkány eladó családi ház
Felsőtárkány eladó családi ház
25 000 000 Ft
268,8 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Felsőtárkány eladó családi ház
Felsőtárkány eladó családi ház
25 M Ft
268,8 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 391 2222
ReferensJózsa Ibolya
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Felsőtárkány eladó családi ház

93 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
1000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Heves megye, Felsőtárkány Eger felőli részén felújítandó családi ház, 1000nm-es telken eladó. Az ingatlanon áll, egy 1992-ben, szilikátból épült, 93 nm alapterületű, három szintes, műanyag nyílászárós ház. A pincében található egy boros pince, tüzelőanyag tároló, kazánház és a garázs aknával. A ház masszív beton alapra épült, mely a pince szinten jól látható. Innen látja el levegő fűtéssel a ház fűtését a beépített kazán, melynek a samot szigetelését fel kell újítani. Az első szinten két szoba, étkező, konyha, fürdőszoba és spejz található. A tetőtérben került kialakításra egy hálófülke, egy nappali rész, melyből akár két szoba is kialakítható, valamint egy nagy méretű terasz, mely az étkező és konyha fölött helyezkedik el, innen gyönyörű panoráma nyílik a Várhegyre és az Eged hegyre. A ház tetőszerkezete kitűnő, cserép héjazatú. A ház stabil falazattal és tetőszerkezettel rendelkezik, felújítása, korszerűsítése után több generáció számára biztosíthat kényelmes lakhatást.
Ingatlanirodák ügyvédi háttérrel, CSOK és babaváró hitel ügyintézésével, valamint kamat kedvezményes hitel lehetőségével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását.

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020