Eladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház FelsőtárkányEladó 3+1 szobás családi ház Felsőtárkány
Eladó 3+1 szobás családi ház Felsőtárkány
38 700 000 Ft
416,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás családi ház Felsőtárkány
Eladó 3+1 szobás családi ház Felsőtárkány
38,7 M Ft
416,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 317 2630
ReferensBata Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 3+1 szobás családi ház Felsőtárkány

93 m2alapterület
3 és fél szoba
felújítandó
2061 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Heves megye, Felsőtárkány Eger felőli részén két felújítandó családi ház, egy telken eladó. A telek területe 2061 nm, melynek nyugati oldalán áll, 1992-ben, szilikátból épült, 93 nm alapterületű, három szintes, műanyag nyílászárós ház. A pincében található egy boros pince, tüzelőanyag tároló, kazánház és a garázs aknával. A ház masszív beton alapra épült, mely a pince szinten jól látható. Innen látja el levegő fűtéssel a ház fűtését a beépített kazán, melynek a samot szigetelését fel kell újítani. Az első szinten két szoba, étkező, konyha, fürdőszoba és spejz található. A tetőtérben került kialakításra egy hálófülke, egy nappali rész, melyből akár két szoba is kialakítható, valamint egy nagy méretű terasz, mely az étkező és konyha fölött helyezkedik el, innen gyönyörű panoráma nyílik a Várhegyre és az Eged hegyre. A ház tetőszerkezete kitűnő, cserép héjazatú. A telek keleti oldalán található két külön bejáratú lakrészt tartalmazó, régebbi építésű ház, mely lakrészenként 1,5 szobát és konyhát foglal magában. A tetőszerkezete a másik ház építésekor ki lett cserélve és cserép héjazatot kapott. A házak stabil falazattal és tetőszerkezettel rendelkeznek, felújításuk, korszerűsítésük után több generáció számára biztosíthatnak kényelmes lakhatást.
Ingatlanirodák ügyvédi háttérrel, CSOK és babaváró hitel ügyintézésével, valamint kamat kedvezményes hitel lehetőségével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását.

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020