Eladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobásEladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobás
Eladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobás
22 000 000 Ft
314,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobás
Eladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobás
22 M Ft
314,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 322 9090
ReferensRávai Dominika
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Felsőlajos, 1+1 szobás

70 m2alapterület
1 és fél szoba
állapotú
708 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Friss házasok, gyermekes családok figyelmébe ajánlom ezt a Falusi CSOK-ra alkalmas ingatlant!

Felsőlajos egy közkedvelt utcájában eladó egy 70 m2 alapterületű, 708 m2-es telken lévő könnyűszerkezetes ház.

A ház 1990-ben épült beton alapra, 2022-ben lett kialakítva egy plusz szoba, ugyanebben az évben a belsőtér, valamint a tető is felújításra került. A renoválás során a ház kapott 5 centi szigetelést és egy külső színezést. Az ingatlanban található két szoba, egy konyha+étkező, egy fürdő, három WC, valamint két tárolásra alkalmas rész. A megfelelő hőmérsékletről gáz konvektor, a meleg vízről villanybojler gondoskodik. A parkolási lehetőséget a telek hátsó részén fekvő két férőhelyes garázs biztosítja.

Maga a település kiváló helyen található, hiszen gyorsan eljuthatunk a fővárosba, vagy Kecskemétre, erre lehetőség van tömegközlekedéssel is, mivel az ingatlantól alig pár perc sétára helyezkedik el a vasút és buszmegálló. A házhoz nagyon közel van a helyi általános iskola, és óvoda, így gyermekei oktatása miatt sem kell aggódni. Felsőlajos kiváló közbiztonsággal rendelkezik, a szomszédok és a község lakói is rendkívül barátságosak. A házhoz nagyon közel van a helyi általános iskola, és óvoda, így gyermekei oktatása miatt sem kell aggódni.

Ha egy családias környezetben szeretne élni megfizethető áron és az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Referencia szám: HZ099078

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023