Esztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadvaEsztergom, cím nincs megadva
Esztergom, cím nincs megadva
45 000 000 Ft
375 E Ft/m2
 • 18 fotó
 • Térkép
Esztergom, cím nincs megadva
Esztergom, cím nincs megadva
45 M Ft
375 E Ft/m2
 • 18 fotó
 • Térkép
+36 20 524 2179
ReferensCsányi Erzsébet
Telefonálok

Eladó családi ház
Esztergom, cím nincs megadva

120 m2alapterület
4szoba
Új építésű
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Megépítjük álmai házát, kulcsrakész átadással akár 3 hónapon belül!
Önnek nincs más dolga, mint a telek kiválasztása, megvásárlása, utána mindent elintézünk Ön helyett! Ismerje meg a 21. századi Liapor készház technológiát, amely nem csak gyorsan kivitelezhető, de környezettudatos és modern otthon is! A hirdetésben szereplő ház a Bogi típusházunk, mely 3 különálló szobával, nagy világos nappalijával igazán remek otthon lehet! Az elektromos fűtőszőnyegeket napelemek táplálják, így a ház rezsije a különlegesen jó hő és hangszigetelő falak miatt minimális. A hőátbocsájtási értéke közelít a passzívházhoz. U=16 (passzívház U=15)Természetesen egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk, kérem hívjon, és beszéljük meg! Természetesen egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk, kérem hívjon, és beszéljük meg!
A fenti vételár a készház külső kulcsrakész kivitelezését tartalmazza, illetve a belső szerkezetkész állapotát, de a telket nem! Természetesen a más településen, más telken is megépítjük akár ezt, akár más készházunkat is. Figyelem! Nem könnyűszerkezet, nem faház, és nem konténerház! Liapor készház, amely a téglaházak minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek, kompromisszumok nélkül! További házaink megtelinthetőek a -n.

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021